Lezersnieuws

IVN Winter in Hollands duin

Zondag 3 december organiseert het IVN Zuid-Kennemerland een winterwandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen hopelijk in een winters landschap. Natuurgidsen van het IVN nemen deelnemers mee op een boeiende (winter)reis door de natuur!

Preek van de Leek door Dolf Bruinsma; "In hemelse sferen"

Op zondagmiddag 26 november aanstaande organiseert de Protestantse Gemeente in Heemstede alweer de vijfde "Preek van de Leek".

www.heemstede.nl is vernieuwd

Sinds maandag 20 november heeft de gemeente Heemstede een nieuwe website. Dit is een zogenaamde toptakenwebsite waarbij het uitgangspunt is dat de bezoeker zo snel mogelijk vindt wat hij zoekt. De belangrijkste (top)taken staan steeds centraal.

Parkinson Café Haarlem & Omstreken

Woensdag 6 december is er van 14 tot 16 uur

een feestelijke eindejaarsbijeenkomst in het Wijkcentrum

De Ringvaart. Fl. van Adrichemlaan 98, Haarlem.

Met muziek door het Haarlems Straatorkest.

Entree € 2,00. Info: 023 5278170 of 06 36323306

Concert: Rumours zingt filmmuziek

Concert: Rumours zingt filmmuziek

RUMOURS, een Haarlems gemengd koor voor lichte muziek van alle tijden, geeft op zaterdag 25 november a.s. haar jaarlijkse dubbelconcert.

Saxofonist/Zanger Adam Spoor in de Groene Druif

De Haarlemse Saxofonist / Zanger Adam Spoor treedt ,vrijdag 24 November

aanv. 18 uur, op in Proeflokaal de Groene Druif aan de Jan van Goyenstraat 33 in Heemstede. Spoor speelt en Zingt uit het repertoire van Frank Sinatra,

Stevie Wonder,Ramsey Lewis ,Louis Prima en v.a.

Psychiater Michiel Bosman: "Pak werkstress eerder aan"

Van 13 t/m 16 november, de Week van de Werkstress, wordt meer aandacht gevraagd voor stress op het werk. Dat is hard nodig vindt psychiater Michiel Bosman van Dokter Bosman in xx: "Werkstress is beroepsziekte nummer 1 en zorgt voor minder werkplezier en meer ziekteverzuim.

IVN Elzen zagen op Leyduin

Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert in samenwerking met Landschap Noord-Holland vrijdag 24 november een leuke werkdag op landgoed Leyduin in Heemstede. Deelnemers aan deze werkdag gaan elzen zagen uit het bloemrijke hooiland tussen het spoor en het huis Leyduin.

Wereldwinkel Heemstede verzorgt kerstpakketten met een verhaal

Hoewel het nog even duurt zijn de vrijwilligers van de Wereldwinkel al actief voor de kerst.

Pagina's