Lezersnieuws

Zomer Tai Chi in Haarlem en Zandvoort

Als in de zomervakantie veel verenigingen de deuren sluiten, staan bij de Taoïstische Tai Chi Vereniging de deuren juist open. Zo starten in de eerste week van juli zomerklassen waarin de grondbeginselen van tai chi aangeleerd worden.

Iedereen moet toegang kunnen hebben tot muziek, ook ouderen met dementie.

Oer-Audio is een bedrijf dat zich richt op radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets en interactieve fotolijsten voor ouderen. Eén van de speerpunten die zij uitdragen is dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek.

Wandel4daagse Zandvoort

Zandvoort Elk jaar omstreeks deze tijd wordt de wandelvierdaagse gehouden. De vierdaagse wordt nu al voor de 19e keer gehouden. Deelnemers kunnen kiezen tussen een parcours van vijf of tien kilometer. Ieder jaar weet de organisatie weer een nieuw parcours uit te zetten.

Opa en oma dag bij peuterspeelplaats 't Stekkie

Zandvoort Omdat het op 4 juni landelijke opa en oma dag is vindt Marjolein Noltee, leidster van 't Stekkie, het een prima gelegenheid om de peuters eens iets samen met hun grootouders te laten doen.

Nieuwe Bestuurders in Zandvoort

In Zandvoort worden op dindag 5 juni 2018 de nieuwe wethouders beëdigd. Gelijktijdig worden er twee nieuwe raadsleden beëedigd en een buitengewoon raadslid.

Haarlemse DJ&Producer School: Finale DJ contest 2018

Op vrijdag 8 juni 2018 zal de finale-avond van de Haarlemse DJ&Producer School DJ Contest in het Patronaat plaatsvinden. Tijdens deze finale zullen de dj’s: Bittershake, Happy Tunes en Hitro hun muziek skills en draaitechnieken op de jury loslaten.

Klaassen Cycles opent per direct Summer Brand Store in Zandvoort centrum

Het Haarlemse racefietsenmerk Klaassen Cycles creëert deze zomermaanden een unieke wielerliefhebber ervaring dankzij het combineren van een werkplaats, showroom en een koffieruimte.

 

Noord-Hollanders informeren elkaar tijdens een noodsituatie

Maandag 4 juni NL-Alert controlebericht: controleer of jouw mobiel goed is ingesteld

Opbrengst Zonta Kennemerland-Zuid voor het Doula-project in Tanzania

Afgelopen dinsdag is er een cheque van € 6076,50 uitgereikt voor het Doula-project in Tanzania. Het geld is opgebracht door fundraisingactiviteiten (filmvoorstelling, kerstconcert & wijnproeverij) georganiseerd door Zonta Club Kennemerland-Zuid.

Fietsende forens ervaart minder stress

Dat fietsen goed is voor de gezondheid, is bij de meeste mensen wel bekend. Fietsen is een laagdrempelige manier om te bewegen waardoor de conditie op pijl blijft en de weerstand verbetert. Daarnaast zorgt regelmatig fietsen voor stressvermindering, blijkt uit nieuw onderzoek.

 

Pagina's