Lezersnieuws

Huisconcert met optredens van Martin Weber, Jan Eilander, Paul Schimmel en Wout Age.

Zondag 25 februari om 16:00 uur kunt u weer een Huisconcert bijwonen

bij Stichting Studio Anthony in de Oosterparkstraat 44 te Zandvoort.

Dit keer komt Martin Weber uit Duitsland songs rond het thema "vogels"

zingen met innemende begeleiding op zijn klassieke gitaar.

JAZZCONCERT IN DE OUDE KERK VAN HEEMSTEDE

Zondag 25 februari is er in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein te Heemstede een Benefietconcert waarvan de opbrengst ten goede komt aan de STICHTING VRIENDEN VAN DE OUDE KERK.

Het oudste gasstel van Nederland staat in Vogelenzang

Het gasfornuis van Herman Ruigrok uit Vogelenzang is uitgeroepen tot oudste gasstel van Nederland. Al bijna 70 jaar wordt er een maaltje gekookt op dit exemplaar. Vandaag vervangt het HIER klimaatbureau het gasstel voor een gloednieuwe inductiekookplaat met bijbehorende pannenset.

Meiden van Scouting WABO gingen uitdaging aan op winterhike

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse winterhike van scouting regio Haarlem weer plaats. Ook de Sherpa's (meiden van 14-18 jaar oud) van Scouting WABO waren er weer bij.

Haarlemse Lardy pakt goud op Karate1 Serie A in Spanje en de Ruiter wordt 3e op EJK

HAARLEM/GUADALAJARA/SOCHI - Een spetterend mooi begin van 2018 voor Kenamju Karate, welke dit weekend actief was in Spanje en België en in totaal 3x goud, 2x zilver en 4x brons haalde.

Houtkunst in Heemstede

De natuurspeelplaats Meermond wordt sinds enkele jaren door vrijwilligers van de Stichting MEERGroen onderhouden. Daarbij wordt gestreefd naar een rijkere planten- en dierenwereld ter plaatse, en hergebruik van natuurlijke materialen.

In de serie Kerkpleinconcerten: Vocal Group 'Harlem Jive' o.l.v. Marianne Hopman

Harlem Jive is een vocal group, die momenteel bestaat uit 12 ambitieuze en enthousiaste zangeressen en zangers. De groep wil verder groeien naar 20 leden, waarvan liefst 5 mannen. We zingen jazzy, swingende en funky nummers, vaak a capella.

Misura Sartoria schenkt oude kleding aan Dress For Succes!

Met de lente in aantocht zullen veel mensen hun winterkleren naar de zolder brengen en hun oude kleding sorteren. En soms denk je bij al je kleding; ''Ach, dit trek ik niet meer aan". Dan is het een goed moment om na te denken aan anderen, die wel met veel plezier deze kleding gaan dragen.

Pagina's