Lezersnieuws

Dementie... en dan?

Bijna iedereen heeft direct of op enige afstand met dementie te maken. Staatssecretaris Van Rijn wil het besef en het begrip van de samenleving voor dementie vergroten.

Oppascursus voor jongeren

In oktober start er bij voldoende aanmeldingen weer een nieuwe oppascursus voor 12 - 16 jaar. In 4 avonden leer je wat er allemaal bij komt kijken als je als oppasser op jonge kinderen aan de slag gaat.

Kom naar MOOOISTE LandschapsfestivalZondag 24 september 2017 op Buitenplaats Leyduin

Na het succes van vorig jaar organiseren we in 2017 het MOOOISTE Landschapsfestival op Buitenplaats Leyduin. Leyduin is na het opknappen van het Juffershuis helemaal 'af' en we willen dat graag aan iedereen laten zien. Daarom een super leuk en verrassend festival op deze vroege herfstdag.

Uitje - Lezing & Franse conversatie

Woensdag 27 september. Zin in een gezellige middag incl. lunch? Reserveer direct! Wegens doorslaand succes gaan we ook dit seizoen er weer op uit. Met onze comfortabele bus rijden we op de laatste woensdag van de maand, met een kleine groep deelnemers naar mooie bestemmingen in Noord-Holland.

Hekkensoap Bloemendaal: "Het hek op de Laan van Alverna had verwijderd moeten worden"

"Het hek op de Laan van Alverna had verwijderd moeten worden". Die woorden kwamen verrassend genoeg van de laanbewoner die de vergunning heeft aangevraagd zelf.

Speelbos Meermond ontdekken: Oogstfeest op Meermond

Op vrijdag 22 september organiseert de werkgroep Heemstede van de Stichting MEERGroen het jaarlijkse oogstfeest op Park Meermond. Activiteiten vinden over de dag plaats tussen negen en drie uur.

Meezingmiddag Blauwe Tram

Woensdag 27 september wordt het om 14.00 uur een vrolijke boel bij OOK Samen in het gebouw van Wijksteunpunt De Blauwe Tram (Louis Davidscarré 1)!

Burendag vier je samen in de Blauwe Tram!

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buurt. Dit jaar vieren we Burendag op zondag 24 september van 14.00 tot 16.00 uur in het nieuwe Wijksteunpunt voor Zandvoort centrum: De Blauwe Tram!

VAN KATOEN TOT T-SHIRT

Donderdag 21 september a.s. is er bij

Kon. NVVH-VROUWENNETWERK een lezing over kleding, met als titel 'Van katoen tot T-shirt'.

Zandvoorts Mannenkoor 35 jaar

Zondag 8 oktober a.s. om 15.00 uur jubileum concert in St Agathakerk in Zandvoort. entree 10.00 euro.bankrek : NL30ABNA 0599 4932 91.

Koor bestaat ui 40 mannen, medewerking verlenen: ensemble Cafe Noir,

Pagina's