Lokaal lezersnieuws

Het oudste gasstel van Nederland staat in Vogelenzang

Het gasfornuis van Herman Ruigrok uit Vogelenzang is uitgeroepen tot oudste gasstel van Nederland. Al bijna 70 jaar wordt er een maaltje gekookt op dit exemplaar. Vandaag vervangt het HIER klimaatbureau het gasstel voor een gloednieuwe inductiekookplaat met bijbehorende pannenset.

Meiden van Scouting WABO gingen uitdaging aan op winterhike

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse winterhike van scouting regio Haarlem weer plaats. Ook de Sherpa's (meiden van 14-18 jaar oud) van Scouting WABO waren er weer bij.

Houtkunst in Heemstede

De natuurspeelplaats Meermond wordt sinds enkele jaren door vrijwilligers van de Stichting MEERGroen onderhouden. Daarbij wordt gestreefd naar een rijkere planten- en dierenwereld ter plaatse, en hergebruik van natuurlijke materialen.

Misura Sartoria schenkt oude kleding aan Dress For Succes!

Met de lente in aantocht zullen veel mensen hun winterkleren naar de zolder brengen en hun oude kleding sorteren. En soms denk je bij al je kleding; ''Ach, dit trek ik niet meer aan". Dan is het een goed moment om na te denken aan anderen, die wel met veel plezier deze kleding gaan dragen.

"Is het leuk om burgemeester te zijn?"

In het kader van het 'inburgeringsprogramma' nodigde Astrid Nienhuis, de kersverse burgemeester van de Gemeente Heemstede, de verenigingen, bedrijven buurtinitiatieven of andere gezelschappen uit om kennis te maken.

Meerwinkel doneert recordbedrag aan goede doelen

Hoofddorp, 2 februari 2018 - In december 2017 heeft Meerlanden 13.500 euro verdeeld onder lokale maatschappelijke organisaties. Medewerkers en vrijwilligers van Meerlanden hebben met elkaar bepaald welke goede doelen een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Samen het taboe doorbreken door te praten over #MeToo ervaringen

'Sinds de publicatie op 9 december jl. van mijn autobiografie 'Ondankbaar Loeder', is er veel gebeurt', zegt Saskia Freichmann-Wijsbeek, auteur van de autobiografie 'Ondankbaar Loeder'.

Uw oude kleding is geld waard!

Uw oude kleding is geld waard!

Maak nu gebruik van deze unieke openingsaanbieding!

Ontvang tot wel €100,- korting op uw nieuwe maatkleding bij inlevering van uw

oude kleding! Als u nu uw oude jasje inlevert bij Misura Sartoria ontvangt u van ons

Velsense Odd Fellows doneren aan hospice in Santpoort

Op zaterdag 6 januari (2018) werd tijdens de Nieuwjaarsviering van beide loges, een symbolische cheque van € 3850.

Informatiebijeenkomst over de Lourdesreizen

Hebt U er ook wel eens over gedacht om naar Lourdes te gaan?

Maar U weet niet hoe dat het allemaal gaat?

Lourdesgroep Bisdom Haarlem-Amsterdam begeleidt al jaren de bedevaartreizen naar Lourdes die aangeboden worden door het Huis voor de Pelgrim.

Pagina's