Columns

Column Wijnand Burger: Zijn ze nou belazerd?

Als het over de Formule 1 gaat, breekt in dit dorp de gekte uit. Hotelkamers worden volgend jaar mei al voor 2000 euro per nacht verhuurd, terwijl de exacte datum nog niet bekend is. Natuurlijk wel vooraf betalen en geen geld terug bij een verkeerde gok.

Column Wijnand Burger: Zijn ze nou belazerd?

In een enquête van de gemeente wordt aan onze inwoners gevraagd welke eigenschappen de nieuwe burgemeester moet hebben. Veel mensen geven aan dat hij over een visie moet beschikken. Is er gebrek aan visie, vraag je je dan af?

Column Wijnand Burger: Zijn ze nou belazerd?

Wijnand Burger is journalist voor de Heemsteedse Courant en Haarlems Weekblad en inwoner van Zandvoort. En daar gebeuren redelijk veel zaken die goed zijn voor een column. En die schrijft Burger dan ook. Dit keer over het Kwaliteitsteam Kustzone.

Column Wijnand Burger: Zijn ze nou belazerd?

,,Hallo doorspoelers, we mogen weer stemmen", staat er op de website van het Hoogheemraadschap Rijnland als je de kandidatenlijst opzoekt. Om niets aan duidelijkheid te wensen over te laten, staat er een vader en kind met een toiletrol bij. De waterschapsverkiezingen komen er dus weer aan.

Lampe belicht New York 1

Allereerst de beste wensen voor het spannende jaar 2018! Spannend? Ja, want op 30 september bestaat de Stadsschouwburg van Haarlem 100 jaar en dat gaan we vieren, maar daarover later meer. Wanneer u dit leest zit ik in een ijskoud New York.