• Rek oefening

  Mattijs
 • Sparren1

  Mattijs
 • Sparren2

  Mattijs
 • Sparren3

  Mattijs

9 April Openavond Taekwondo in Heemstede

27-03-2018, 17:31 | Lezersnieuws | Danielle Schoen

Datum:

maandag 9 april 2018, 18:00 tot 19:00

Locatie:

van der Waalslaan 33
Heemstede
Heemstede

openavond bij Hwa-Rang Dragon Taekwondo

Al 18 jaar heeft Hwa-Rang Dragon een locatie in Heemstede in de gymzaal 'de Evenaar' Voor deze locatie zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe leden van 7 tot 14 jaar, hierbij maakt het niet uit of je een beginner bent, of al aan taekwondo doet.

Taekwondo staat voor ?De weg van de voet en de vuist?, het is een martial art die zijn oorsprong in Korea heeft. Taekwondo is een sport die niet alleen bestaat uit trappen en stoten maar ook zelfverdediging en weerbaarheid zijn een belangrijk aspect. Daarnaast leer je het beheersen van je mentale en sociale balans en vooral respect voor elkaar te hebben. Het is een leuke en uitdagende sport, die zowel voor jongens als meiden geschikt is.

Op de maandagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur worden de trainingen gegeven door de docenten Mattijs en Olaf, beiden zijn zeer bedreven in de sport, respectievelijk 1ste en 2de Dan. Nieuwsgierig geworden? Kom dat naar onze openavond op 9 april, dan mag je vrijblijvend een keer meedoen met Taekwondo en zo erachter komen of deze sport ook iets voor jou is. Natuurlijk mag je altijd vrijblijvend een proefles volgen, graag dan opgeven via onderstaand email adres.

Lestijden: Maandagavond 18.00 uur tot 19.00 uur Waar: In de gymzaal ?de Evenaar? van der Waalslaan 33 2105 TC Heemstede www.taekwon.nl info@taekwon.nl

Open avond: Maandag 9 April, 18.00

Philo: ?De trainingen zijn uitdagend en leuk? Julia: ?Je leert elke week weer nieuwe dingen?