• "Triple B" in Caprera 28 mei 2017

    D. Homburg

Big Band "Triple B" speelt o.a. "Sinatra"28 januari - 15.00 u. - in Dorpshuis Vogelenzang

20-01-2018, 17:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 28 januari 2018, 15:00 tot 16:45

Locatie:

Henk Lensenlaan 2a, Vogelenzang
Dorpshuis Vogelenzang, Henk Lensenlaan 2a
Vogelenzang

Muziekvereniging KNA nodigt muziekliefhebbers uit om in het dorpshuis van Vogelenzang te komen kijken en luisteren naar de Bennebroekse Big Band 'Triple B'.

Op zondagmiddag 28 januari aanstaande zal ons swingende amateurorkest bekende en minder bekende jazzy muziek vertolken. Het ongeveer anderhalf uur durende programma start om 15.00 uur.

Het orkest bestaat uit 25 leden uit de gemeenten Heemstede, Haarlemmermeer, Haarlem en natuurlijk Bloemendaal. De band staat nu ruim twee jaar onder de professionele leiding van dirigent Lorenzo Mignacca. Met een big band orkest van jongeren heeft hij onder meer een prijs gewonnen op het Prinses Christina Concours en opgetreden op het North Sea Jazz festival.

Het programma van de BigBand is samengesteld rond songs die ooit door Frank Sinatra uitgevoerd zijn of voor hem geschreven zijn. Ze worden nu vertolkt door twee vocalisten van de vereniging. De rest van het programma bestaat uit instrumentale swingende nummers.

U verkrijgt GRATIS entreebewijzen voor dit concert na aanmelding via maas.dmc@gmail.com. Vergeet niet te vermelden met hoeveel u personen u wenst te komen.