• BigMove Nieuw Groenendaal

    BigMove

BigMove, een grote stap vooruit

28-11-2017, 09:50 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 28 november 2017, 09:39 tot woensdag 31 januari 2018, 09:39

Locatie:

Sportparklaan 18, Heemstede
Nieuw Groenendaal
Heemstede

HEEMSTEDE Met veel succes biedt Nieuw Groenendaal "het centrum van training en therapie" het zeer succesvolle BigMove programma aan. Gezamenlijk wordt de stap gemaakt naar een gezonder leven, waarbij kwaliteit van leven centraal staat. Plezier, vertrouwen en versterken van eigen kracht zijn de speerpunten in dit programma.

De kracht van BigMove

De samenwerking tussen de huisarts, de fysiotherapeuten en psycholoog van BigMove, de deelnemer en het groepsproces maken het verschil. Mede omdat de gedragsverandering door alle partijen ondersteund wordt.

Het Big-Move programma combineert drie verschillende onderdelen die samen zorgen voor een grote verandering:

* Een psycholoog helpt om klachten te verminderen door te leren anders te denken en te voelen.

* In een groep doet men oefeningen die helpen met het opbouwen van het vertrouwen, kracht en het herkennen van grenzen.

* Met je begeleider bespreek je jouw inzichten en werk je in kleine stapjes aan het bereiken van praktische doelen die jouw welzijn vergroten.

BigMove is geschikt voor voor mensen die geestelijke, lichamelijke, en sociale problemen ervaren, zoals depressie, angst, pijn, overgewicht, suikerziekte,

hart- en vaatziekten en eenzaamheid.

Nieuw Groenendaal biedt doorlopend op woensdag van 13:30 tot 15:00 het BigMove programma aan. Het programma staat onder begeleiding van psycholoog Hanneke Heijen voor de individuele gesprekken en voor de groep begeleiders; Inger Magraff en Rutger Kol. Middels een verwijsbrief van de huisarts wordt het BigMove programma door bijna alle zorgverzekeraars vergoed. Daarbij moet men wel rekening houden met het eigen risico.

Meer informatie of doorverwijzen?

Bezoek onze website http://www.bigmove.nu/locatie/bigmove-heemstede of bel met 020-4004117.