• Vroeger paardenrenbaan in het duin

    Waternet

Duinverhalenweek 28 t/ 31 mei in AWD

15-05-2018, 15:02 | Lezersnieuws | Ingezonden via website

Datum:

maandag 28 mei 2018, 00:00 tot donderdag 31 mei 2018, 00:00

Locatie:

1e Leijweg 2
Bezoekerscentrum De Oranjekom
Vogelenzang

Heeft u een sterke band met de Amsterdamse Waterleidingduinen omdat u er vroeger als kind al kwam? Of heeft u er vroeger nog gewerkt of zelfs gewoond? Speciaal voor u als betrokken buur en bezoeker organiseren we de Duinverhalenweek. Over de geschiedenis van de Amsterdamse Waterleidingduinen is ontzettend veel te vertellen. We zien ernaar uit om deze week de verhalen met elkaar te delen. Kom gezellig langs bij het bezoekerscentrum en het plein.

Van vroeger tot nu We hebben zelf de geschiedenis in een notendop op grote borden op het plein samengevat. In het bezoekerscentrum draait een korte film en kunt u inspiratie opdoen in het grote geschiedenisboek. En we hebben interessante voorwerpen in de vitrines liggen, beslist de moeite waard om een kijkje te komen nemen!

Speciale excursies De excursies deze week zijn exclusief voor oudere bezoekers die een bijzondere band hebben met het duin en minder goed ter been zijn. We bieden u graag de mogelijkheid om op een aangepaste manier van het duin te komen genieten. We vertellen u graag ook onze verhalen over de geschiedenis van de waterzuivering, de natuur of de bijzondere namen in het duin. Ook zijn er mooie tochten met paard en wagen.

Op onze website vindt u meer informatie en kunt u zich aanmelden: www.waternet.nl/AWD