• Marten janse en Yvonne Weijers

    Geek Zwetsloot

Exclusieve voorverkoop van "De zon komt op" - de nieuwe CD van Yvonne Weijers

02-02-2018, 15:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 10 februari 2018, 16:00 tot 17:00

Locatie:

Binnenweg 138, Heemstede
Boekhandel Blokker
Heemstede

Zaterdag 10 februari is de nieuwe CD van Yvonne Weijers te koop bij de betere boekhandels. Bewezen songs, naar het Nederlands hertaald door dichter Marten Janse en van prachtige arrangementen voorzien door pianist Cajan Witmer. "De zon komt op", twaalf liedjes over liefde, leven en relaties. Vanwege Valentijn is er een exclusieve voorverkoop bij De Vries Boeken in Haarlem (13.00 uur) en boekhandel Blokker in Heemstede (16.00 uur). Yvonne Weijers en Marten Janse vertellen over hun project en wat 'hertalen' nou eigenlijk inhoudt. En dat laten ze ook horen.

De officiële presentatie is twee weken later, op zaterdagavond 24 februari, met een concert in de Kleine Zaal van de Philharmonie. Daar zijn nog kaarten voor verkrijgbaar. De band bestaat naast Yvonne uit Cajan Witmer op piano, Reinier Voet op gitaar, Han Slinger contrabas en Jonas Linnemann drums en percussie.

Maar het album kan nu dus al even gekocht worden, bijvoorbeeld als Valentijncadeau . Het is een mooi gebonden boekje met alle hertaalde teksten en met fotowerk van Geek Zwetsloot. De CD zit achterin, samen met een downloadkaart met persoonlijke code. De songs zijn bekend van onder andere Robbie Wiilliams, Madeleine Peyroux, Molly Johnson, Alison Moyet, Ella Fitzgerald , Cole Porter en de Buena Vista Social Club.

Op de website van Yvonne Weijers: www.yvonneweijers.nl vind je alle informatie, zijn fragmenten te beluisteren en toegangskaarten en albums te bestellen.