• Persfoto New Years Surf

    WVZ

Grootste golfsurfevent van Nederland in Zandvoort!

22-01-2018, 16:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 27 januari 2018, 15:56 tot zondag 4 februari 2018, 15:56

Locatie:

Boulevard Paulus Loot 1 Z, Zandvoort
Watersport Vereniging Zandvoort
Zandvoort

Ripstar New Years Surf:

dé kick-off golfsurfwedstrijd van seizoen 2018!

ZANDVOORT: Bij Watersport Vereniging Zandvoort (WVZ) zijn de voorbereidingen in volle gang voor the one and only Ripstar New Years Surf! Bij deze ijskoude golfsurfwedstrijd, die alweer voor de achtste keer wordt gehouden, heten WVZ, Ripstar Snow & Surf Travel en Holland Surfing Association iedereen van harte welkom!

Voor de beste kans op goede golven wordt een wachtraam vastgesteld op 27 / 28 januari en 3 / 4 februari 2018. Indien de perfecte condities zich voordoen op een van deze dagen, zal 48 uur van tevoren de call worden gegeven.

De New Years Surf is in de loop der jaren uitgegroeid tot het grootste golfsurfevent van Nederland. Het deelnemersveld bestaat uit onverschrokken jongens en meisjes uit de top van de Nederlandse golfsurfscene. Zij trotseren het ijskoude water van de Noordzee, met maar één doel; het bemachtigen van de felbegeerde Ripstar New Years Surf Trofee.De meeste deelnemers springen na de heat meestal rechtsreeks in de heerlijk verwarmde Hot Tub die op het strand staat, terwijl toeschouwers elkaar vinden rondom het kampvuur. Voor bezoekers is het event gratis toegangkelijk.

Maak kennis met de deelnemers en kijk even op https://www.facebook.com/newyearssurf/ en check ook Instagram: https://www.instagram.com/newyearssurf/

Datum:

27/28 januari of 3/4 februari. Het event wordt gehouden op één van deze dagen, afhankelijk van de golfcondities. Dit geldt ook voor de aanvangstijden.

Locatie:

Watersport Vereniging Zandvoort

Strandafgang Paulus Loot 1 Z

(ter hoogte van Boulevard Paulus Loot huisnummer 69) 2042 AD, Zandvoort

Op de boulevard ter hoogte van de wedstrijdlocatie is voldoende parkeergelegenheid.

www.wvzandvoort.nl