• Gezamenlijk dineren aan ronde tafels

    Nieuw Kijken

Het Bierdiner, een onvergetelijke avond uit

25-01-2018, 21:21 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 februari 2018, 17:00 tot 23:00

Locatie:

Kennemerstraatweg 464, Heemstede
Cultuurkoepel Heiloo
Heemstede

HEILOO - Bier aan tafel, in België heel gebruikelijk, Nederland volgt. Langzaam. Met een pop-up restaurant in de prachtige Cultuurkoepel te Heiloo gaan drie ondernemers dit groeiende fenomeen promoten, met een biergecombineerd culinair achtgangenmenu.

De Bierverbinding, Country Home Cooking en Standup4 hebben de handen ineen geslagen en halen alles uit de kast om de gasten een hele avond in de watten te leggen en verrast te laten beleven. Chef-kok Naomi Nieuwenhuis verzorgt uiteenlopende gastronomische gerechten en Biersommelier Frans Ruiter heeft daar bijzondere bijpassende bieren bij geselecteerd. Bart ten Napel is de gastheer van het geheel.

Zaterdagavond 17 februari is de ontvangst vanaf 17:00 uur met starters en om 18:00 uur kan er plaatsgenomen worden. Bij elk gerecht wordt een glas speciaalbier geserveerd en kan iedereen de rest van de avond ervaren wat bier-spijs combinaties met de zintuigen doet.

Meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren voor dit avontuur kunt u vinden op www.hetbierdiner.nl. Hier kunt u ook de keuze maken voor een BOB- of wijnarrangement en/of een transfermogelijkheid.