• Cruquius Museum

    Francis deBruijn
  • Klara Wurtz

    PM

Start nieuwe seizoen Cruquiusconcerten 2017-2018

02-10-2017, 12:41 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 14 oktober 2017, 20:15 tot 22:15

Locatie:

, Heemstede
cruquius Museum
Heemstede

Met trots gaan we zaterdag 14 oktober a.s. van start met ons nieuwe seizoen Cruquiusconcerten 2017 - 2018. Toppianiste Klára Würtz opent het seizoen met een solo recital met prachtige werken van W.A. Mozart en L. van Beethoven.

"Klára speelt Mozart met levendigheid en pure opwinding, tegelijkertijd

met een fijnheid die zo mooi en zeldzaam is…..!"

We hebben 12 prachtige kamermuziekconcerten voor u samengesteld.

Wij ontvangen tal van topmusici zoals het Osiris Trio, het Serafino Strijktrio, violist Bob van den Ent met o.a. de beroemde caprices van Paganini, het Aristos Strijkkwartet, Joris van den Berg & Martijn Willers met cellosonates van L. van Beethoven, de zeer jonge talentvolle blokfluitiste Lucie Horsch begeleid door klavecimbel met een geweldig Barokprogramma, pianist Misha Fomin met Moessorgski- Schilderijententoonstelling, Doris Hochscheid & Frans van Ruth met cellosonates van o.a. R. Strauss en H. Kox, het Arosa Pianotrio, Lucia Swarts met cello suites van J.S. Bach en "Die Schöne Magelone" een meesterwerk van J. Brahms uitgevoerd door mezzo sopraan Karin Strobos, pianist Thomas Beijer en verteller Sieger Sloot.

Alle concerten zeer de moeite waard! Sommige concerten (o.a. dit eerste concert) zijn al uitverkocht, bestel uw kaarten niet te laat.

Kaarten zijn verkrijgbaar via onze website www.CruquiusConcerten.nl of via de kassa van schouwburg de Meerse 023 5563707. De toegangsprijs voor alle concerten is € 22,50 (incl. pauzeconsumptie).

Graag ontmoeten wij u bij een of meerdere concerten.

Op de website vindt u uitgebreide informatie en zijn vele musici ook te zien en te horen.

Zo wordt ook het bestellen een belevenis.

Graag tot ziens bij een van de concerten in Museum de Cruquius