• Alle kleding 1 + 1 gratis 23 okt t/m 29 Oktober

    The Vintage Store

Wie jarig is trakteert: The Vintage Store bestaat vijf jaar

17-10-2017, 10:10 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 23 oktober 2017, 09:00 tot zondag 29 oktober 2017, 17:00

Locatie:

Cruquiusweg 37A, Heemstede
The Vintage Store
Heemstede

Heemstede - Dit jaar bestaat The Vintage Store in Heemstede vijf jaar. Daarom is het in de week van 23 tot en met 29 oktober feest in de winkel. De hele week profiteren klanten van diverse activiteiten en acties.

The Vintage Store pakt de gehele week groots uit met allerlei activiteiten. Zo is op zaterdagmiddag 28 oktober een live DJ aanwezig die retromuziek draait uit de jaren '60 en '70. Ook kunnen klanten op zaterdag genieten van een gratis kop warme chocolademelk met cake. Daarnaast is de bekende Post pakketten veiling van de partij op zondagmiddag 29 oktober. Tijdens deze middag worden open en gesloten pakketten geveild vanaf 5 euro.

Feestelijke acties

Naast deze activiteiten profiteren klanten van de volgende acties:

• De hele week 1 + 1 gratis op kleding.

• Woensdag 25 en vrijdag 27 oktober 1 + 1 gratis op speelgoed.

• Zaterdag 28 en zondag 29 oktober 1 + 1 gratis op boeken.

• Bij aankoop van meubels een cadeaucheque tot 200 euro.

• Bij een aankoop vanaf 10 euro een gratis Kikkerland cadeau.

Ten slotte worden extra acties geplaatst op de Facebookpagina (thevintagestore023) die klanten kunnen gebruiken in de winkel.

Over The Vintage Store

The Vintage Store bestaat uit een mengeling van retro, vintage, antiek en recycle. Op de 1000M2 meubelafdeling staan vele A-merken welke terug komen van internationale beurzen, merken zoals PTMD. Eichholtz, Zuiver, Riviéra M, Lfestyle etc. Naast ee bank voor in de studeerkamer van u zoon of dochter kunt u ook terecht voor een trendy designbank oor in de woonkamer.

De missie van The Vintage Store is het verlengen van de levensduur van goederen (recycling) en het verminderen van de CO2 uitstoot. The Vintage Store wil urban recycle aanbieden voor iedere portemonnee, zodat iedereen bij haar terecht kan met zijn of haar wensen. The Vintage Store creëert werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast een kleine groep vaste medewerkers wordt de winkel gerund door medewerkers van Paswerk, sociale stage, sociale activering Wajong en een aantal vrijwilligers.