• Drie generaties van familie Zwetsloot openen hun vernieuwde Albert Heijn. V.l.n.r. Karel (2e generatie), Carlo en Ingrid (3e generatie), Kai, Marit, Lisan (4e generatie).

    Albert Heijn/Anneke Janssen

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn ook in Bennebroek

20-03-2019, 16:01 | Lezersnieuws | Persinfo

De Albert Heijn aan de Schoollaan 23 is weer open. Na een ingrijpende verbouwing kon de ondernemersfamilie Zwetsloot vandaag de deuren openen. In de winkel vinden klanten een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klare maaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook gaat afrekenen nu sneller met zelfscankassa’s. Daarvoor kunnen klanten een handscanner gebruiken of boodschappen scannen met de AH-app op hun mobiele telefoon.

Al sinds 1936 heeft de familie Zwetsloot een levensmiddelenzaak in Bennebroek. Sinds 1986 is dat een Albert Heijn. “Nog nooit eerder is onze winkel zo mooi geweest”, vertelt Ingrid Zwetsloot trots. “Door een aanbouw in de steeg hebben we binnenin meer ruimte gekregen. Met het nieuwste concept van Albert Heijn zijn we helemaal klaar voor de toekomst.”

Groot aanbod

Bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Ook kun je makkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten met bijvoorbeeld een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten, taartjes en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere heerlijke borrelhapjes. Medewerkers van Albert Heijn Zwetsloot staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en verrassende borrelplanken.

Zelfscan

Alles binnen in de Albert Heijn is met respect voor het milieu verbouwd. De winkel heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert samen met de al geplaatste ruim 150 zonnepanelen een forse energiebesparing op. “We hebben nog meer interessante nieuwe technische snufjes. Er is nu ook zelfscan,” vertelt Ingrid Zwetsloot. “Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de producten bij de Scan&Go-kassa.” De metamorfose van de Albert Heijn in Bennebroek maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept.

 

Albert Heijn aan de Schoollaan 23 in Bennebroek is maandag tot en met zaterdag open van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 12:00 tot 20:00 uur.