• Officiële opening RunX Haarlem

    R Vreenegoor

Officiële oening RunX Haarlem

04-05-2019, 18:38 | Lezersnieuws | Rob

In de week van 4 tot en met 10 mei 2019 viert RunX Haarlem de opening van de vertrouwde winkel met de nieuwe naam. Met elke dag een activiteit, zoals clinics, en mooie aanbiedingen.

 

Feestweek!

In oktober 2018 ging Runnersworld Haarlem verder onder de naam RunX. ‘En nu is het tijd voor een feestje’, aldus eigenaar Rob Vreenegoor. ‘In de week van 4 tot 10 mei is er elke dag iets te doen in de winkel en uiteraard zijn er aantrekkelijke openingsaanbiedingen. Ik adviseer onze klanten dan ook om op de website www.Runxhaarlem.nl te kijken of gewoon even langs te lopen in de winkel aan de Kruisstraat.’

 

Preventie en belastbaarheid

Met binnenkort zes winkels in Nederland is RunX dé plek voor de sporter die zijn of haar sport serieus neemt. De winkel richt zich vooral op wandelaars en hardlopers en adviseert over de aanschaf van nieuwe schoenen, kleding en sportaccessoires. RunX speelt optimaal in op trends en ontwikkelingen.

Maar belangrijker: RunX biedt een totaalpakket, waarbinnen preventie en belastbaarheid centraal staan. En dat gaat verder dan de aanschaf van nieuwe schoenen. Hardlopers en wandelaars kunnen er terecht voor trainingen en (gepersonaliseerde) trainingsschema’s tot advies van een fysiotherapeut of sportspecialist. RunX heeft zich gespecialiseerd in het aanmeten van A-merk hardloopschoenen, wandelschoenen en fitnessschoenen via een basis of een uitgebreide voet- en loopanalyse. Bij die laatste wordt ook gekeken naar loopstijl, belastbaarheid en doelstellingen. ‘Er is dus veel veranderd in de winkel, maar veel is ook hetzelfde gebleven. De vertrouwde gezichten bieden de klanten nog steeds deskundig advies, maar nu met een grotere collectie, optimaal afgestemd op de wensen van hardlopers en wandelaars uit onze regio. Dat is het grote verschil,’ aldus eigenaar Rob Vreenegoor. ‘Men kan bij ons binnenlopen of een afspraak maken.’

 

Nieuwste snufjes

Klanten kunnen bij RunX ook terecht voor de laatste mode en de nieuwste snufjes op het gebied van schoenen, kleding en accessoires.

 

RunX Haarlem zit aan de Kruisstraat 7 in Haarlem