• Oldtimers tijdens een vorige editie

    onbekend

Oldtimer rit zoekt oldtimers

28-06-2019, 12:27 | Lezersnieuws | Remco

Ook dit jaar organiseert de Hartekamp Groep de traditionele oldtimer rit. De bewoners van de Hartekamp Groep mogen meerijden in zo’n fantastische oldtimer. Zondag 25 augustus zijn de mensen van locatie Hartekamp in Heemstede aan de beurt. Voor hen hét hoogtepunt van het jaar. De belangstelling hiervoor is dan ook groot. Om iedereen een plekje in een oldtimer te geven, zijn wij op zoek naar enthousiaste oldtimerbezitters die graag helpen om deze dag tot een succes te maken.

We verzamelen tussen 11.30 uur en 12.30 uur op locatie Hartekamp, Herenweg 5, te Heemstede. Je wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Dan stappen de cliënten in en vertrekken we rond 13.30 uur in colonne onder begeleiding van het Motor Begeleidings Team (MBT). De rit duurt ongeveer 1 ½ uur. De  oldtimers (of mooie youngtimers) vormen een prachtige opvallende stoet door het Noord-Hollandse landschap. Als wij door de dorpen rijden laten we flink van ons horen. Passanten zwaaien dan enthousiast en de cliënten vinden dat prachtig! Voor de bewoners van de Hartekamp Groep hopen we dan ook op veel aanmeldingen zodat iedereen met een prachtige oldtimer mee kan.

Wil je ook de bewoners van de Hartekamp Groep een geweldige dag bezorgen en bezit je een oldtimer? Meld je dan aan voor de rit. Voor aanmelding en meer informatie kun je mailen naar westerink1955@ziggo.nl of bellen met  Aart en Petra Westerink: 06-51085602.