• Tina

    Sales&Branding

Tina Hair viert 5- jarig jubileum

06-12-2018, 22:35 | Lezersnieuws | Serife

Tina Hair viert deze week haar 5-jarig bestaan. Precies vijf jaar geleden opende de eigenaresse Tina de deuren van haar kapsalon aan de Zandvoortselaan in Heemstede. Hiermee had zij haar lang gekoesterde meisjesdroom waargemaakt.

Tina  wist al van jongs af aan al dat zij kapster wilde worden. Als klein meisje ging zij met haar moeder mee naar de kapper en lette goed op hoe de kapster bezig was.  Jaren later volgde  zij een kappersopleiding en startte haar carrière als kapster bij een kapsalon in  Haarlem. Tina had altijd de ambitie om haar eigen salon te openen. Tina's vader is ondernemer en zodoende heeft zij het ondernemen met de paplepel ingegoten gekregen. Een eigen salon openen was haar volgende stap.

In december 2013 werd haar droom werkelijkheid. Tina opende haar eigen salon in Heemstede en had binnen een korte tijd een vaste klantenkring opgebouwd.

Afgelopen zaterdag vierde Tina Hair haar 5-jarig bestaan met haar vaste klanten & vrienden en kennissen onder het genot van een hapje en een drankje.  Haar klanten kwamen zaterdag langs om de jarige Tina te feliciteren met haar jubileum en namen een bloemetje mee om Tina in het zonnetje te zetten.

Bij Tina Hair kun je terecht voor knippen, kleuren, opsteken en keratinebehandelingen, maar ook voor bruidsmake-up, en kapsel, ontharen en gezichtsreiniging. Reserveringen kunnen zowel telefonisch als online worden geboekt.   Het team van Tina Hair is volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en ziet precies wat bij iemand past. ‘’Wij geven veel aandacht aan klanten en nemen voor iedereen de tijd’. Aldus de trotse Tina