• De cover van het boek

    Jennifer Wagemans

Van Heemstede naar een magische dimensie

18-09-2018, 17:15 | Lezersnieuws | Jennifer

Beste lezers, 

Tot op een paar weken geleden zat ik nog in de woonkamer bij mijn opa en oma thuis achter mijn laptop een beetje dagdromen. Bij hen kom ik altijd tot rust. Heemstede heb ik altijd al levendig gevonden op een manier het niet chaotisch maakt in je hoofd. Als je hier in de tuin zit, hoor je vogels en de wind door de bomen, spelende kinderen en hier en daar een miauwende kat. Mensen wandelen buiten, zitten aan de waterkant en lijken oprecht te genieten van het leven. Dan kan ik het niet helpen mijn creativiteit de overhand te laten nemen. Dat heeft altijd al een grote rol gespeeld in mijn leven en het is ook altijd een hobby van mij geweest, maar ik heb mijn creativiteit nooit zo serieus genomen. Toen ineens bedacht ik me: "Waarom eigenlijk niet?" 

Ik heb onder andere naar aanmoediging van mijn opa en oma een manuscript opgestuurd en dat is met open armen ontvangen. Toen dacht ik: "Laten we het nog gekker maken, waarom illustreer ik het eigenlijk niet zelf?" 

Nu is mijn eerste boek al drie weken op de markt: De Legendes van Pendar - Deel 1. Daarnaast is deel 2 ook al onderweg! Bij deze moedig ik iedereen aan (of je jezelf nou creatief vindt of niet), geniet van Heemstede en waag het erop. Risico's nemen is doodeng, geloof me, helemaal als je een droom probeert waar te maken, maar zelfs als je alleen feedback krijgt, is het dat niet al waard?

Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn persoonlijke verhaal en mijn boek, hieronder meer informatie. Ik organiseer ook een signeersessie/doodle evenement/bedankje voor de mensen die mij gesteund hebben. Daar is mijn boek te koop met korting, kan je een handtekening vragen en eventueel een tekening. 

Kort door de bocht gaat het boek over twee tieners, Jake en Juul, die per ongeluk op een magische bibliotheek stuiten, aangevallen worden en samen met de geheimzinnige eigenaar van de bibliotheek de tegenaanval moeten inzetten. Ineens is het aan hun om alle magische wezens uit Pendar te beschermen. Hulp en verraad komen uit onverwachte hoeken als het tweetal het mysterie van Pendar en hun eigen krachten steeds verder ontrafelt. 

Dit is een link met meer informatie over mijn boek (en hij is ook meteen te bestellen): 

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9004

Daarnaast een link naar een interview wat ik gedaan heb: 

https://qreativeminds.weebly.com/interviews/interview-met-jennifer-wagemans

Mocht je contact willen zoeken: 

https://www.facebook.com/JenniferWagemans96