• Kirsten Botman en Marianne Heeremans

    -

Nieuwe leden Raad van Toezicht Kennemerhart

29-11-2019, 10:44 | Lezersnieuws | Eva

De Raad van Toezicht van Kennemerhart heeft per november 2019 twee nieuwe leden: Marianne Heeremans en Kirsten Botman.

Marianne Heeremans is beoogd voorzitter van de raad van toezicht. Met ruime bestuurlijke en toezichthoudende ervaring en een diverse achtergrond in de politiek, burgemeestersambt, onderwijs en vakbeweging maakt Marianne de Raad van Toezicht van Kennemerhart compleet. “Kennemerhart gaat uit van de kernwaarden ‘Persoonlijk en op maat, met aandacht en in samenspraak en sociaal betrokken’. Als voorzitter van de Raad van Toezicht wil ik met volle overgave de voorwaarden scheppen om deze kernwaarden na te kunnen leven. Hierbij focus ik mij op nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg, de juiste inzet van mensen en middelen en zorg voor kwaliteit.”

Kirsten heeft een achtergrond als financieel directeur bij een dochterbedrijf van ABN AMRO. Momenteel is zij als manager verantwoordelijk voor business management & transformatie bij de ABN AMRO. “In mijn werk ga ik altijd uit van een verbindende aanpak, resultaatgerichtheid en het brengen van nieuwe invalshoeken. Deze rollen zal ik bij Kennemerhart ook proberen te vervullen.” Kirsten is aangesteld voor de portefeuille financiën.

Beide leden beschikken over een ondernemende, daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak, wat goed aansluit bij de ambities van Kennemerhart.

Kennemerhart biedt vanuit tien woonzorgcentra, diverse behandelcentra en meerdere dag- en ontmoetingscentra diensten op het gebied van wonen, (thuis)zorg en welzijn aan mensen die ouder worden of ouder zijn. Met ruim 2700 gemotiveerde medewerkers en vrijwilligers bieden wij een breed scala aan zorg- en dienstverlening aan ruim 2500 ouderen in Kennemerland.