112

Heemstede Een man is maandagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Lanckhorstlaan. Even na half tien 's avonds ging de man met een snorscooter onderuit. In afwachting van de hulpdiensten is de man bijgestaan door omstanders.
Overveen  Twee auto's zijn vrijdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Korte Zijlweg. Rond 15:00 uur ging het fout ter hoogte van restaurant Loetje. Een van de twee auto's kwam van het parkeerterrein van de horecagelegenheid. Een naderende automobilist zag dit te laat en reed tegen de achterkant van de wegrijdende auto.  
Advertorial
HAARLEM Ongeveer een op de vier Haarlemmers zorgt langdurig en intensief voor iemand dichtbij. Bijvoorbeeld voor een partner, ouder, gezinslid of vriend....
ZANDVOORT Een automobilist is er in de nacht van zondag op maandag vandoor gegaan nadat hij een lantaarnpaal in Zandvoort omver had gereden. Omwonenden hoorde even voor middernacht een klap waarna ze naar buiten gingen om te kijken wat er was gebeurd.
HEEMSTEDE Een fietser is vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval in Heemstede. De man kwam even voor half vijf ten val in de Raadhuisstraat ter hoogte van de Provincienlaan.
Zandvoort Een oudere man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de Thorbeckestraat. Rond 11:45 uur wilde de man oversteken toen hij in botsing kwam met de naderende auto. De man kwam hard op de vooruit terecht waardoor een flinke barst ontstond. De man is met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. 
ZANDVOORT Zaterdagochtend, rond 11.00 uur, is de parkeerwachter van een parkeerplaats aan de Thorbeckestraat beroofd van zijn cashgeld.
ZANDVOORT De politie is op zoek naar een Duitse auto die in de avond van zaterdag 24 augustus van de Koninginneweg. De auto is op bijgevoegde foto te zien. De politie vraagt mensen die meer informatie over de diefstal kunnen verschaffen, of die de auto in de buurt zien staan, contact op te nemen via 0900-8844. 
Heemstede De brandweer is vrijdagavond bezig geweest met een klein brandje in de keuken van een woning aan de Provinciënlaan. Rond 22:50 uur werd de brandweer gealarmeerd. De bewoonster had een pannetje te lang op een kookplaat laten staan. Zij heeft de brand zelf geblust. 
HEEMSTEDE Op de Torenlaan heeft woensdag 21 augustus rond 14.30 uur een straatroof plaatsgevonden. Een man werd hier onder andere van zijn Rolex horloge en een Ray-Ban zonnebril beroofd.