Historie

HEEMSTEDE Onder belangstelling van leden, oud-leden en overige geïnteresseerden werd woensdag 4 september in de burgerzaal van het raadhuis, de expositie 100 jaar Heemsteedse Reddingsbrigade geopend.
VOGELENZANG In de Amsterdamse Waterleidingduinen staat in de week van 5 tot en met 8 september de Duinverhalenweek op het programma. Vier dagen lang worden bij het bezoekerscentrum (Eerste Leijweg 6, ingang Oranjekom/Oase) verhalen verteld over de waterwinning, de vroegere bewoners zoals boeren, jachtopzichters en gravers of de oude gebouwen....
Advertorial
HEEMSTEDE Sinds anderhalf jaar is op de Binnenweg 206 in Heemstede de moderne en ruime herenkapsalon 'InStijlKapper voor mannen' gevestigd. Eigenaar Oguz ...
HEEMSTEDE Hoe oud is het gebouw waar je in woont? Of hoe oud is bijvoorbeeld de Bavokerk aan de Herenweg? Wie daar nieuwsgierig naar is, kan nu kijken op de interactieve kaart die Parallel gemaakt heeft, een Britse kaartenmaker die tot nu toe voornamelijk het Verenigd Koninkrijk in kaart heeft bracht. 
AERDENHOUT Bij Sociëteit Aerdenhout/De Nieuwe Kring (Oscar Mendliklaan 3) kan men iedere dinsdag terecht voor een andere culturele activiteit. Dinsdag 3 september gaat Marjo Wolse vanaf 10.30 uur in op 'Petrarca, dichter in de Middeleeuwen'.