Onderwijs

HEEMSTEDE Burgemeester Astrid Nienhuis was donderdag 9 januari speciale gast bij de College Tour op de HBM. Eerder gingen onder andere Paul Rosenmöller en Fred Teeven haar voor. Tijdens het eerste lesuur mogen de HBM scholieren zoveel mogelijk vragen stellen.
HEEMSTEDE Burgemeester Astrid Nienhuis is donderdag 9 januari speciale gast bij de College Tour op de HBM. Eerder gingen onder andere Paul Rosenmöller en Fred Teeven haar voor. Tijdens het eerste lesuur mogen de HBM scholieren zoveel mogelijk vragen stellen.
Advertorial
HEEMSTEDE Sinds anderhalf jaar is op de Binnenweg 206 in Heemstede de moderne en ruime herenkapsalon 'InStijlKapper voor mannen' gevestigd. Eigenaar Oguz ...
HEEMSTEDE Joep Pennartz was afgelopen maandag de speciale gast bij de College Tour op de HBM. Tweede- en derdejaars scholieren van de HBM mochten zoveel mogelijk vragen stellen aan de voormalig langebaanschaatser. 
ZANDVOORT Er is grote onrust ontstaan bij ouders van kinderen op twee Zandvoortse scholen. Een aantal kinderen zou tijdens het buitenspelen zijn bespied, aangesproken en gefilmd door vreemde mannen. Dit zou zijn gebeurd bij de Zandvoortse Oranje Nassauschool (ONS) en bij basisschool De School. Dat meldt NH Nieuws.
BENNEBROEK Door het gehele land waren de schoolklassen woensdag 6 november grotendeels leeg in verband met de landelijke lerarenstaking. De leraren willen al geruime tijd betere arbeidsomstandigheden. "Het is geen vijf voor twaalf meer minister, het is vier over twaalf", was op het journaal te horen. Het maakte het uiterst duidelijk: de...
HEEMSTEDE Stefan Kroese is vrijdag 1 november te gast bij de College Tour op de HBM. Eerder gingen Michiel Rog, Paul Rosenmöller en Fred Teeven hem voor. Van 8.30 tot 9.15 uur krijgen de HBM scholieren die ochtend gelegenheid hem vragen te stellen.
HEEMSTEDE Donderdag 17 oktober heeft een team van EenVandaag opnames gemaakt op de HBM in Heemstede. De directeur en een aantal leerlingen en ouders is geïnterviewd over hun ervaringen op de (t)huiswerkvrije mavo. Afhankelijk van de actualiteit, is de HBM waarschijnlijk te zien op donderdag 24 oktober vanaf 18.15 uur op NPO 1.
HEEMSTEDE Donderdag 3 oktober was het weer zover. De Nationale Kinderboekenweek werd op muzikale wijze geopend op basisschool De Evenaar. Één dag na de officiële landelijke opening, maar niet minder feestelijk.