Sport

HEEMSTEDE De mannen van VEW JO-08 traden zaterdag 7 september al voor dag en dauw aan in Hoofddorp. Met de drie nieuwe aanwinsten, Carras, Jurre en Renzo, in de basis begon VEW voortvarend aan de wedstrijd. De nieuwelingen speelden alsof ze al jaren in het team meedraaien. Het duurde niet lang voordat VEW via goaltjesdief Thijs brutaal de...
ZANDVOORT Duizenden raceliefhebbers wisten het weekend de piste van Zandvoort te vinden voor de Historic Grand Prix. Nostalgie overheerste en helden van weleer liepen in het wild rond. Onder die racelegendes Gijs Van Lennep, tweevoudig Le Mans winnaar en oud-Formule 1 piloot, en eveneens Le Mans winnaar en oud-Formule 1 rijder Jan Lammers.
Advertorial
HEEMSTEDE De Jan van Goyenstraat in Heemstede is een gezellige winkelstraat in het noordelijk deel van Heemstede op de grens met Haarlem-Zuid.  De straat...
HEEMSTEDE Voetbalclub RCH houdt woensdag 4 september van 16.00 tot 17.30 uur een open dag op haar terrein aan de Sportparklaan 6. Deze open dag is vrij toegankelijk voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.
HEEMSTEDE Op de laatste zomerse dag van augustus stond zaterdag 31 augustus de eerste thuiswedstrijd van het seizoen van VEW tegen Overbos sv op het programma. Met drie debutanten aan de aftrap was de JO09 van VEW op volle sterkte.
VOGELENZANG Yoga neemt in Nederland een grote vlucht. Steeds meer Nederlanders ontdekken Yoga. Verwonderlijk is dat niet, want dankzij de welgekozen oefeningen versterken beoefenaars ademhaling, beweeglijkheid en lichaamsbalans. Welzijn Bloemendaal heeft het initiatief genomen om ook in Vogelenzang te starten met een cursus yoga. Deze wordt...
UITHOORN Het naar de tweede klasse gepromoveerde HBC trapte het seizoen zondag 1 september tegen Legmeervogels af. Niet voor de competitie, maar voor de eerste ronde van de KNVB beker. De Heemstedenaren waren nog niet helemaal goed in vorm en verloren in Uithoorn met 2-0. 
ZANDVOORT Als voorproefje op het echte werk in 2020, de Formule 1 Grand Prix, beleeft Zandvoort van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september de historische Formule 1 op het circuit.
REGIO Het afgelopen jaar hebben heel wat kinderen uit de Haarlemse regio leren schaken, maar volgens de Stichting Buurtschaak kan het aantal schakende kinderen komende tijd nog altijd vergroot worden. Daarom wordt binnenkort weer begonnen met een nieuwe serie schaaklessen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Vanaf maandag 9 september wordt er...
ZANDVOORT De Formule 1 gaat op zondag 3 mei 2020 na 35 jaar terugkeren in Nederland. Dan gaat de Grote Prijs van Nederland gereden worden. Dat maakte de organisatie zojuist bekend via Twitter.