Sport

HEEMSTEDE Rond de honderd jongens en meisjes uit groep 3 tot en met 8 van basisscholen in Heemstede en omgeving, deden afgelopen weekend mee aan Ping-Pong Stars, een tafeltennis toernooi dat al voor het 34ste jaar werd georganiseerd bij Tafeltennisvereniging HBC aan de Sportparklaan.
HEEMSTEDE Kanovereniging Waterwolf uit de Cruquius gaf afgelopen zondagmiddag in het zwembad van SportPlaza Groenendaal, een demonstratie kanopolo. Kanopolo is een populaire sport waarmee het jeugdteam van Kanovereniging Waterwolf in 2019 Nederlands Kampioen is geworden. "Sinds 2014 zijn we gegroeid van 42 leden naar 75 leden en dat komt...
Advertorial
HEEMSTEDE Sinds anderhalf jaar is op de Binnenweg 206 in Heemstede de moderne en ruime herenkapsalon 'InStijlKapper voor mannen' gevestigd. Eigenaar Oguz ...
ZANDVOORT Met een oude Amerikaanse bus een ritje maken over Circuit Zandvoort is een aparte belevenis. Vrijdag kregen vertegenwoordigers van de media de kans om de laatste ontwikkelingen te zien en te horen. Het hele project moet 1 mei tiptop in orde zijn voor de Dutch Formula 1 Grand Prix die 1, 2 en 3 mei Zandvoort domineert.
ZANDVOORT Met nog 104 dagen te gaan tot de terugkeer van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix  naar Zandvoort (1-3 mei 2020), ligt de verbouwing van het circuit op schema. Daarnaast worden momenteel ook belangrijke stappen gezet op het gebied van entertainment, partnerships en promotie. Dit alles om de belofte: The Ultimate Race Festival...
HAARLEM/HEEMSTEDE Het Gold Membership is een nieuw en uniek concept, speciaal voor de fanatieke hardloper. Met één inschrijving is de hardloper verzekerd van een startnummer voor maar liefst zes prachtige hardloopevenementen in de regio Haarlem. Maar let op inschrijven voor dit unieke Gold Membership kan alleen in de maand januari.
HEEMSTEDE Zaterdag 28 december hield HBC Voetbal het jaarlijkse Oliebollentoernooi in de sporthal van SportPlaza Groenendaal. Het zaalvoetbaltoernooi voor alle jeugdspelers van HBC (O8 t/m O19) werd dit jaar omgedoopt tot het HBC Oliebollentoernooi 'Adriaan Pauw'. In 2020 is het namelijk vierhonderd jaar geleden dat Adriaan Pauw het Oude Slot...
HEEMSTEDE Veel mensen hebben voor het nieuwe jaar goede voornemens als vaker sporten, gezonder leven of afvallen. Dit kan allemaal gerealiseerd worden met de cursus 'Hardlopen voor beginners' van Lopers Company by Enno.
HEEMSTEDE Al ruim 35 jaar speelt de VEW.-jeugd rond Oud en Nieuw het traditionele Oliebollentoernooi. Werden in een grijs verleden de Spaarnehal of Beyneshal nog weleens aangedaan, nu is Sportplaza Groenendaal al weer jaar en dag de vaste gastheer.
HAARLEM Met de feestdagen voor de deur zit de eerste seizoenshelft voor de jongens en meiden van VEW er al weer op. Een seizoenshelft met op voetbalgebied de nodige sportieve hoogtepunten en soms teleurstelling na een verloren wedstrijd, maar altijd met plezier en sportiviteit.