Uitderegio

VIJFHUIZEN Zijn betrokkenheid met het Nationaal Monument MH17 is zó groot dat Vijfhuizenaar Philip Kruijer begonnen is met het maken van een gedenkboek over het monument dat voor veel nabestaanden zo heel belangrijk is. Kruijer gaat het boek in eigen beheer uitgeven.
HOOFDDORP Schietsportvereniging SV. 't Fort bestaat 35 jaar en vierde dat onlangs met een open dag. Dat de schietsport in Nederland soms in een kwaad daglicht staat, wijt voorzitter Robert Kortekaas aan vooroordelen. En daar rekent hij mee af: "Uiteindelijk is het de mens die de trekker overhaalt, niet het wapen." 
Advertorial
HEEMSTEDE Sinds anderhalf jaar is op de Binnenweg 206 in Heemstede de moderne en ruime herenkapsalon 'InStijlKapper voor mannen' gevestigd. Eigenaar Oguz ...
KUDELSTAART Ze was een paar maanden geleden nog zelfstandig ondernemer, maar zit inmiddels in Zuid-Korea voor een peperdure behandeling die haar haar leven terug moet geven. De Kudelstaartse Brenda van der Meer heeft namelijk Cervicale Dystonie, een neurologische aandoening die er voor zorgt dat haar hoofd constant naar links overhelt. 
NIEUW-VENNEP In de zalen van De Rustende Jager in Nieuw-Vennep vond afgelopen weekeinde een nieuwe editie van de Dutch Blues Challenge plaats. Winnaars waren de Dave Warmerdam Band (in de categorie bands) en Robbert Duijf (in de categorie solo-duo).
HAARLEM Leerlingen van groep 8 van De Trapeze in Haarlem hebben dinsdag 1 oktober kinderpostzegels en wenskaarten verkocht aan bestuurders en medewerkers van de provincie Noord-Holland. Hiermee ging de verkoop van Kinderpostzegels in Noord-Holland van start. 
NIEUW-VENNEP Het is de nachtmerrie van iedere ouder: je kind dat betrokken raakt bij een ongeluk. Het overkwam de Vennepse Wendy* deze week, toen haar 19-jarige zoon Luc* op de fiets werd aangereden. Wat de zaak nog erger maakt, is dat de automobilist die haar zoon aanreed, hem moederziel alleen achterliet. Wendy vertelt haar verhaal aan het...
HAARLEM Het schaatsseizoen staat weer voor de deur. Zaterdag 28 september gaan om 12.00 uur de deuren van de ijsbaan Haarlem open voor het publiek. In het openingsweekend kan iedereen goedkoop het ijs op. Beide weekenddagen is de entree slechts 2,50 euro per persoon. Zaterdag is de ijsbaan van 12.00 tot 16.00 uur geopend, zondag van 9.30 tot...