Zakelijk

HILLEGOM De Jong houdt in Hillegom - De Zilk van 19 tot en met 27 oktober weer haar jaarlijkse presentatieshow campers en caravans. Als één van de grootste aanbieders van ons land op camper en caravangebied ziet men bij De Jong het nieuws van de belangrijkste merken. De topmerken Hymer, Bürstner, Fendt, Hobby, Eriba en Carado worden door De...
BLOEMENDAAL De technische ontwikkelingen staan niet stil en Oorwerk staat altijd vooraan met het aanbieden van optimale hooroplossingen met de nieuwste snufjes. "Opvallende en onhandige hoortoestellen zijn niet meer van deze tijd", zegt audicien Minco Croes. "Tegenwoordig zijn de hoortoestellen stijlvol, slim en prettig in gebruik. Samen met...
Advertorial
HAARLEM Ongeveer een op de vier Haarlemmers zorgt langdurig en intensief voor iemand dichtbij. Bijvoorbeeld voor een partner, ouder, gezinslid of vriend....
STOMPWIJK We zijn allemaal gewend aan het online bestellen van boeken, kleding en allerlei producten. Sinds kort is het ook gemeengoed geworden, om vlees thuisbezorgd te krijgen. En niet zo maar vlees, maar de allerbeste selectie van vleessoorten van Le Jean.
HAARLEM Het familiebedrijf Driessen Juweliers bestaat al sinds 1776. Daarmee is het een van de oudste nog bestaande juwelierswinkels uit Haarlem en omgeving. Het bedrijf is gespecialiseerd in diamanten. Een belangrijk ander product zijn de verlovingsringen.
HOOFDDORP Geen opvolgers en andere formules. Zie hier de twee hoofdredenen van het verdwijnen van de klassieke afhaalchinees uit ons straatbeeld. Ook Hoofddorp heeft daar mee te maken. Onlangs sloot Golden Paradise in winkelcentrum Overbos. Maar met drie andere Chinese restaurants is Hoofddorp nog steeds min of meer 'Chinees-proof'.
HEEMSTEDE De Jager Interieur is in 1943 opgericht als groothandel in zacht- en fijnhout. Sinds die tijd zijn zij uitgegroeid tot speciaalzaak op het gebied van op maat gemaakte inbouw- en inloopkasten, al dan niet voorzien van schuif- of draaideuren.
Wie van de Aziatische keuken houdt kan terecht bij het veel geprezen Zen Restaurant Lounge in Bennebroek, een modern fushion en sushi restaurant dat met trots de beste Chinees Kantonees, Japanse en Thaise gerechten serveert. Ook heeft het restaurant een uitgebreid wijnarrangement.
HAARLEM Voor de finalebijeenkomst van de Participatieprijs werkgevers hebben zich inmiddels al meer dan honderd gasten  aangemeld, maar er zijn nog kaarten verkrijgbaar. Donderdag 3 oktober zullen drie werkgevers uit de regio Zuid-Kennemerland strijden om deze werkgeversprijs.
BLOEMENDAAL Na bijna 70 jaar gaat de winkel van Hofleverancier Waardijk Schoenen in Bloemendaal verhuizen. Midden oktober opent Waardijk zijn deuren in het pand van het voormalige Brabants Schoenenhuis te Heemstede. Bert Waardijk van Waardijk Schoenen, met winkels in Alkmaar en nu nog Bloemendaal, is heel blij dat hij overeenstemming heeft...