Deel je nieuws

wat is de invloed van de energietransitie op ons dagelijks leven?3e discussieavond over de energietransitie, georganiseerd door de VVD He

Wat is de invloed van de energietransitie op ons dagelijks leven? Zeker is dat er in onze directe omgeving de komende jaren veel gaat veranderen.

Ouderenzorgorganisatie Kennemerhart ontvangt keurmerk van de Milieuthermometer ZorgOuderenzorgorganisatie Kennemerhart ontvangt keurmerk

Op donderdag 16 januari 2020 mocht Klaas Stoter, voorzitter Raad van Bestuur ouderenzorgorganisatie Kennemerhart in Haarlem, het bronzen keurmerk Milieuthermometer Zorg in ontvangst nemen van de heer Robbert Berkhout, wethouder Duurzaamheid, Economie & Mobiliteit van de gemeente Haarlem.

20e NK Biljarten voor teams met vg-spelers

Het 20e Nederlands Kampioenschap Biljarten voor teams met VG-spelers wordt op 8 en 9 februari 2020 gehouden in hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee.

Lezing Creatief Leven

CURSUS CREATIEF LEVEN IN HEEMSTEDE SUCCESVOL AFGEROND EEN ANDERE AANPAK VAN GEVOELENS VAN EENZAAMHEID

Theeconcert in de Oude Kerk.

Zondag 19 januari is het podium in de serie Theeconcerten voor het ODEOM kwartet.Dit strijkers kwartet speelt een kwartet van Henriëtte Bosmans, een van de meest bekende Nederlandse vrouwelijke componisten van de vorige eeuw. Muziek van haar hand wordt de laatste jaren meer en meer uitgevoerd.

Karakter! speelt vrolijk moordspel

"Wat had jij vandaag zonder mij moeten beginnen?" KARAKTER!Toneelgroep brengt dit "moordstuk"in een dynamische enscenering, waarbij het publiek wordt meegenomen in het oplossen van een ingewikkelde puzzel. Who has done it? Dat is de vraag!

Haarlem Voices opera Dido & Aeneas

ZATERDAG 25 JANUARI – DOOPSGEZINDE KERK | FRANKESTRAAT 24 – 20:15 UUR ZONDAG 26 JANUARI – OUDE KERK | HEEMSTEDE – 16:00 UUR HAARLEM VOICES ZINGT ‘DIDO AND AENEAS’

Concert big band Triple B Vogelenzang

Op zondagmiddag 19 januari om 15.00 u geeft big band Triple B een concert in dorpshuis Vogelenzang. Kaarten à €4,- zijn verkrijgbaar aan de zaal, reserveren kan ook via muziek@knabennebroek.nl.

Openingsconcert Kerkpleinconcerten

Heemsteeds Philharmonisch Orkest o.l.v. Dick Verhoef verzorgt het openingsconcert in de serie Kerkpleinconcerten. In het kader van het Beethovenjaar hoort u o.a. Ouverture Egmont. Voor meer informatie kijk op www.classicconcerts.nl

IVN Aan de slag op Naaldenveld

Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert samen met Landschap Noord-Holland zaterdag 18 januari een leuke werkdag in natuurgebied Het Naaldenveld in Aerdenhout. Deelnemers aan deze werkdag gaan esdoorns zagen. Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen!

Pagina's