Deel je nieuws

Steff van Parlan Jeugdhulp in Heerhugowaard te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg

Den Haag, 9 december - Vanaf vandaag is Steff, trajectbegeleider werk en opleiden bij Parlan Jeugdhulp, te zien in één van de nieuwe tv-commercials van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Steff, waarom zij in de sector werken.

Advent Carol Service

Advent Carol Service

Oppascursus Bloemendaal

Op 22 januari start er weer een nieuwe oppascursus bij Welzijn Bloemendaal.

Techniekactiviteiten Welzijn Bloemendaal

In januari start Welzijn Bloemendaal weer nieuwe techniekactiviteiten voor kinderen van groep 6, 7 en 8. Op een laagdrempelige manier maken zij in blokken van telkens 5 lessen kennis met techniek. Hierin wordt specifiek aandacht besteed aan één thema, w.o.

Kerstconcert met de Mastreechter Staar

Kerstconcert met de Mastreechter Staar.

Een kerstconcert met de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar is op zich al bijzonder. Want “Staar” betekent in het Maastrichts “ster”. Een kerstmis zonder sterren, dat kan immers niet.

Succesvolle verkoop voor de Stichting Mariposa-Peru Kerstmarkt Haarlem.

Stichting Mariposa helpt arme kinderen in Peru

IVN Kerstwerkdag in het Bennebroekbos

Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert zaterdag 21 december een leuke kerstwerkdag In het Bennebroekbos, gelegen op de grens van Heemstede en Bennebroek. Het Bennebroekbos is een prachtig oud bos met mooie oude bomen, waterpartijen en mooie doorkijkjes.

Bennebroek Winter Wonderland

Bennebroek voor het tweede jaar op rij een tijdelijke overdekte schaatsbaan. Van vrijdag 13 december tot en met zondag 5 januari komt er een echte ijsbaan te liggen op het evenemententerrein Middendorp aan de Bennebroekerlaan, beter bekend als 'De Geitenwei'.

Benefietconcert voor Groenmarktkerk

Het Haarlems koor Noorderlicht geeft een Winterconcert in de Groenmarktkerk met liederen van o.a. Brahms, Bach, Taverner en Gotink. 

maandag 9 december in café de eerste aanleg energietransitie: de landelijke ontwikkelingen

Wat is de invloed van de energietransitie op ons dagelijks leven?

Maandag 9 december organiseert VVD Heemstede de tweede avond over de energietransitie, dit maal met de focus op landelijke ontwikkelingen.

 

VVD Heemstede nodigt  u graag uit voor deze bijeenkomst.

Pagina's