Deel je nieuws

Eenzaamheid en ouderen

Pensioen, voor sommigen een droom die uitkomt, voor anderen het grootste schrikbeeld.
Voor de één: niets meer moeten, lekker niksen, uitslapen, genieten van je vrijheid, geen reorganisaties en protocollen meer. Verlost van alsmaar veranderende managementvisies.

Nieuwe leden Raad van Toezicht voor Kennemerhar

De Raad van Toezicht van Kennemerhart heeft per 1 januari 2019 twee nieuwe leden. Tim Winkler is aangesteld voor de portefeuille Kwaliteit & Strategische HR. Mark de Jong gaat zich bezig houden met de  portefeuille Financiën & Vastgoed.

 

Walking Basketball

Basketballvereniging The Lions – bijna 54 lentes jong – start met Walking Basketball voor al haar leeftijdsgenoten en ouder. Vanaf dinsdag 5 maart, van 19.00 tot 20.00 uur, zijn geïnteresseerden vanaf ± 50 jaar wekelijks welkom in de Korversporthal in Zandvoort voor een gezellig uur beweging.

Kies voor de toekomst: kies voor Klaar Over!

“Goedemorgen!” zegt Guido Stigter met een brede glimlach tegen de overstekende ouders en kinderen. Het is maandagmorgen 8.15 uur.  Guido is een van de 10 verkeersbrigadiers die ouders en kinderen veilig helpen oversteken op weg naar de Crayenesterbasisschool.

Sporten in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie op dinsdag 19 februari kunnen kinderen uit groep 4 t/m 8 weer meedoen met een leuke SportInstuif. De volgende clinics worden aangeboden: turnen, taekwondo, judo, kindercrossfit, tafeltennis, kickboksen, cricket en dammen.

60andMore.com is live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie reiken aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Waar is de Statie?

Waar is de Statie?

Echte bikkels gaan het bos in!

Op dinsdag gaan we altijd met een groepje Yogalen in het Groenendaalse Bos. Heerlijk Yoga en Wandelen. Vandaag begon het om 10 uur te sneeuwen. Met een witte pet op ons hoofd genoten we van het prachtige bos!

Nieuwe gratis Gift of Happiness cursus van start bij de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit in Badhoevedorp

Wie ben ik en hoe verhoud ik mij tot de wereld?

Met deze twee zeer oude vragen begint elk filosofisch onderzoek. Filosofie betekent ‘liefde voor de wijsheid’. Maar wat is wijsheid?

Feestelijke filmpremière van project BuurtBLIK

Op vrijdag 1 februari is de feestelijke afsluiting van BuurtBLIK Haarlem met alle makers, projectpartners en andere geïnteresseerden van 15:30 – 17:30 in de Doelenzaal (Bibliotheek centrum). Een selectie van de films wordt getoond. Wethouder M.T.

Pagina's