Lezersnieuws

PersberichtHeemstede, 7 december 2018Opbrengst NSGK-collecte

Van 12 t/m 17 november 2018 hebben vrijwilligers in Heemstede gecollecteerd voor NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Twintig collectanten zijn langs de deuren gegaan en hebben € 2286,70 opgehaald.

Tina Hair viert 5- jarig jubileum

Tina Hair viert deze week haar 5-jarig bestaan. Precies vijf jaar geleden opende de eigenaresse Tina de deuren van haar kapsalon aan de Zandvoortselaan in Heemstede. Hiermee had zij haar lang gekoesterde meisjesdroom waargemaakt.

Al bijna 13.000 meldingen op meldpunt voor behoud vuurwerktraditie

Ruim een week na de opening van het meldpunt ikervaargeenoverlast.nl zijn er al bijna 13.000 meldingen binnen van mensen die vinden dat het zelf afsteken van legaal consumentenvuurwerk in eigen straat op oudjaarsdag mogelijk moet blijven, en dat de huidige afsteektijden moeten blijven zoals ze zi

FanWork Musicals investeert in de ontwikkeling van zelfvertrouwen bij kinderen

FanWork Musicals heeft als eerste musicalschool in Nederland onderzoek gedaan naar het pedagogisch klimaat binnen de lessen en verschillende groepen.

 

Kenjamju Karate behaalt twee eerste plaatsen bij Battle of the Teams

Dit weekend vond in Topsportcentrum Rotterdam de 9e editie van Battle of the Teams 2018 plaats.
In totaal deden 87 teams mee uit 5 verschillende landen.

Oppassers met verstand van oppassen

BLOEMENDAAL In Bloemendaal en omgeving kunnen ouders weer met een gerust hart op zoek naar een oppas in de buurt. Voor de zevende keer was er afgelopen maandag de uitreiking van de oppasdiploma’s aan (toekomstige) oppassers.

Operation Hurricane, de rockband van Haarlem, brengt tweede single uit

Na de raketlancering van deze band, die in twee jaar langs Bevrijdingspop, Paradiso en Altersonic raasde, komt het rocktrio Operation Hurricane nu met een ijzersterke nieuwe single: ‘Mary Jane’, waarin meer schuilgaat dan je op het eerste gezicht zou zeggen.

Meerleven ontvangt PREZO gouden keurmerk

Woonzorglocatie Meerleven van Kennemerhart heeft op woensdag 14 november het PREZO  gouden keurmerk behaald. Dit keurmerk is het hoogste keurmerk dat behaald kan worden in de zorg en wordt uitgereikt door het onafhankelijke instituut Perspekt.

Kenamju Karate behaalt 17 prijzen tijdens NK'18

Vier maal goud, 5 maal zilver en 8 keer brons werden behaald.

Dit weekend vond in sporthal de Oosterpoort in Zoetermeer de Nederlandse Kampioenschappen 2018 plaats voor de jeugd, cadetten, junioren en U21.

Spetterend succes voor scouting WABO bij regionale zwemwedstrijden

Afgelopen weekend werd de “SPLASH!”,  de jaarlijkse scouting zwemwedstrijden regio Haarlem, gehouden in het Boerhaavebad. De WABO deed mee met 6 groepen in alle leeftijdscategorieën tijdens dit sportieve evenement. En met succes! Met 5 fantastische prijzen vlogen de medailles de WABO om de oren.

Pagina's