Lezersnieuws

Meiden van scouting WABO hebben een geweldig leuk zomerkamp

De zomervakantie is inmiddels al op de helft, en alle meiden van scouting WABO Heemstede zijn weer terug van hun zomerkamp. De welpen (6-10 jaar) zijn dit jaar naar Oegstgeest geweest, waar ze een smurfachtigleuk kamp hebben gehad.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Zandvoort vreest voor haar zelfstandigheid

 

Aan de Gemeenteraad van Zandvoort Raadhuis ZANDVOORT

 

 

 

Onderwerp: Verzoek aan de raad om essentiële verkiezingsbelofte alsnog gestand te doen in het raadsprogramma Reactie op brief d.d. 3 juli 2018 namens presidium

GroenLinks Heemstede roept bewoners van Heemstede op om bezwaar te maken tegen de plannen van de Duinpolderweg 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en Noord-Holland hebben de ‘Midden’ variant als voorkeurstracé gekozen voor de Duinpolderweg.  Heemstede zal door deze keuze meer doorgaand verkeer te verwerken krijgen, met name over de Herenweg.

Geslaagde goede doelen tennisclinic voor Parkinson op Tennispark Groenendaal

Zondag 15 juli was het een drukte van jewelste op Tennispark Groenendaal bij tennisvereniging Merlenhove.

C'est Bon Heemstede onderscheiden als 'Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel'

C'est Bon Heemstede aan de Binnenweg 157 is onlangs onderscheiden als gecertificeerde foodspecialiteitenwinkel. Aan de eigenaren Marcel van Alder en Reggy Rumawatine is het bjjbehorende certificaat uitgereikt.

Terras Zandvaartkade van de baan

Het plan om een terras tegen de IJzeren brug te bouwen is van de baan. Er is geen draagvlak voor, constateert het college van B en W deze week. Omwonenden zijn opgelucht.

Bridge lessen voor beginners

Velen zijn U al voorgegaan en degenen die bij ons het spel hebben geleerd zijn nu enthousiaste bridgers en U bent gewaarschuwd, redelijk verslaafd. Erg belangrijk voor beginners is dat zij vanaf het begin duidelijk en goed les krijgen.

Spelpeilverbetering bij HBC Bridge

Wanneer/waar ? Vijf woensdagavonden, t.w. 1 ,8 , 15, 21 en 29 augustus 2018. ? Aanvang 20.00 uur, einde ca. 23.00 uur. ? Locatie: de kantine van HBC op het sportpark aan de Cruquiusweg 39 in Heemstede.

Bij Leemans Schoenen shoppen met héle leuke zomerse kortingen! 

De zomer is net van start gegaan en bij Leemans Schoenen zijn er nu al héél veel zomerse sandalen, slippers en pumps verkrijgbaar met zomerse kortingen. Er zijn nu nog meer modellen voordelig afgeprijsd. Kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%!

Pagina's