Lezersnieuws

Concert Harmonie de Spaarnebazuin 4 November 2018 , Muziek in Haarlem Noord

Tijdens dit concert  maakt u kennis met onze nieuwe dirigent, Lindy Karreman, die sinds september van dit jaar voor ons orkest staat. Dit wordt haar eerste optreden met de Spaarnebazuin en zowel zij als het orkest hebben er zin in!  

Revalidatieafdeling De Zandhoeve in Bentveld officieel geopend

Op donderdag 18 oktober opende revalidatieafdeling De Zandhoeve officieel de deuren. De revalidatieafdeling verhuisde deze zomer van woonzorgcentrum Huis in de Duinen in Zandvoort naar A.G. Bodaan in Bentveld.

Opengebroken straat, ideale speelplaats

De rivierenbuurt is grondig aan het renoveren. De straten worden stuk voor stuk opengebroken en vernieuwd.. Afgelopen week was de Hunzelaan aan de volgende. Dit was een enorm spektakelstuk voor de kinderen in de straat.

Leuke luitjes uit Heemstede genieten van de herfst

In de herfst is het buiten zo mooi. Jong en oud gaan naar buiten om te genieten van de kleuren en de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan.

Mountainbiken in Zandvoort voor beginners

Doel van de training is om het hele Dunebikers parcours in 1 keer te rijden, zonder afstappen en met veel plezier en zelfvertrouwen!

Zaterdag of Zondag? Start Locatie Haltestraat 31, Zandvoort

Van Heemstede naar een magische dimensie

Beste lezers, 

Oproep aan Noord-Hollandse bedrijven: bescherm je beter tegen internetcriminaliteit

Eén op de vijf mkb’ers is al eens getroffen door internetcriminaliteit, blijkt uit onderzoek van de Haagse Hogeschool in samenwerking met MKB-Nederland.

Lockforce is genomineerd voor beste PKVW bedrijf met personeel 2018.

Met gepaste trots willen wij u graag laten weten dat LOCKFORCE genomineerd is voor Beste PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen) bedrijf met personeel 2018.

 

De uitslag zal op 3 oktober bekend worden gemaakt.

 

Van Heemstede naar een magische dimensie

Beste lezers, 

Pagina's