Deel je nieuws

Aan de mevrouw die vanmiddag mijn 11-jarige zoon voor 'klojo' uitschold...

Ingezonden 


Aan de mevrouw die vanmiddag mijn 11-jarige zoon voor 'klojo' uitschold,

Petitie voor handhaving vuurwerkverbod

Vandaag is een petitie gestart voor handhaving van het bestaande (!) vuurwerkverbod in Heemstede. Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening mag je namelijk geen vuurwerk afsteken op openbare plaatsen als dat gevaar, schade of overlast kan veroorzaken. En dat kán altijd natuurlijk.

Karen van Kraamzus in Hoorn te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg

Den Haag, 15 oktober 2019 - Vanaf vandaag is Karen van Kraamzus te zien in de nieuwe tv-commercial van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Karen, waarom zij in de sector werkt.

Halloweenparty in jongerenruimte The Spot

Op vrijdag 1 november is er weer disco in jongerenruimte The Spot. Finn en Thomas van de Franciscus organiseren die avond, onder begeleiding van de jongerenwerker, hun eigen Halloweenparty. Alle kinderen uit groep 6, 7 en 8 zijn welkom.

Officiële opening rugbyveld voor Houtsche RFC

Haarlem 14 oktober 2019

Ruim 55% van de Nederlanders denkt lepra te kunnen krijgen tijdens vakantie

Uit recent onderzoek blijkt dat Nederlanders vrij weinig over lepra weten. Zo denkt ruim 55% dat je besmet kunt raken met lepra als je op vakantie bent in het buitenland.

Gezonde Pauzehap van Albert Heijn voor basisschoolleerlingen Molenwerf

Vrijdag, 11 oktober – Leerlingen van ontvingen deze week lesmateriaal voor de Week van de Pauzehap. Van 7 tot en met 11 oktober gaan basisschoolleerlingen in heel Nederland met elkaar aan de slag met gezonde tussendoortjes en verantwoorde pauzehapjes.

KLM viert haar verjaardag met 100 jaar vooruitgang

’s Werelds oudste luchtvaartmaatschappij was een pionier in 1919 en is dat vandaag de dag nog steeds. 

De nieuwe generatie wil duurzaam én fun

Duurzaam moet wel leuk zijn

'Ik voel me thuis bij het abstract werken'Van Waarde exposeert in het geboortehuis van Mondriaan

Het Mondriaanhuis organiseert de tentoonstelling 25 x 25 x 25 en viert hiermee zijn 25-jarig bestaan. 25 leden van landelijke kunstenaarsvereniging De Ploegh maakten speciaal een werk van 25 x 25 centimeter geïnspireerd op Piet Mondriaan.

Pagina's