Deel je nieuws

Openluchtbioscoop 7 september

Voor het derde jaar organiseert Rotary Club Heemstede aan de Vrijheidsdreef in Heemstede een fantastische middag en avond met de twee topfilms Huisdiergeheimen en Mamma Mia II – Here we go again.

Oldtimer rit Hartekamp Groep

Zondag 25 augustus vertrekken er rond de 60 prachtige oldtimers vanaf locatie Hartekamp in Heemstede met als glunderende passagiers de cliënten van de Hartekamp Groep.

Open trainingsdagen voor de jeugd bij VEW

Met het nieuwe seizoen voor de boeg gaat het heel goed met de jeugdafdeling van V.E.W. Op organisatorisch vlak zijn er ook goede berichten. Zo is de trainersstaf aangevuld met Technisch Jeugd coördinator Arnold Mettes, oud-jeugdspeler van Ajax en jeugdtrainer van KHFC.

Toby 18 jaar

 

12 augustus wordt Toby 18 jaar!

Hij is een sportieve oude heer, die nog iedere dag een duik neemt en zelfs af en toe een sprintje trekt!

Gefeliciteerd van al je hondenvrienden uit het bos!

 

BIke Anders en ANWB Haarlem organiseren clinics op ElliptiGO stand up bikes

ANWB winkel Haarlem organiseert in samenwerking met Bike Anders op zaterdag 7 en zondag 8 september workouts op de ElliptiGO.

Scouting WABO viert de zomer

Het zit er weer op, alle meiden van scouting WABO zijn inmiddels weer terug van hun zomerkamp. De welpen (6 tot 10 jaar) hebben in Almaar een kamp gehad met het thema Harry Potter.

Nieuwbouwplan Bloemenhof stuit op verzet

PERSBERICHT

4 augustus 2019

GAAT ER WEER EEN STUKJE HISTORISCH HEEMSTEDE VERLOREN?

Logopedisten Kennemerhart slagen met vlag en wimpel voor kwaliteitstoets

Deze zomer heeft de audit 'Kwaliteitstoets Logopedie 2019' plaatsgevonden bij de vakgroep logopedie van Kennemerhart. Kennemerhart hecht veel waarde aan kwaliteit en deskundigheid.

Verbreding publiek e-bike, aandeel jongeren stijgt

Een nieuwe fiets kopen? Van degene die dit overwogen in 2018 heeft 40% een elektrische fiets aangeschaft. Dit percentage is de afgelopen jaren enorm gestegen, blijkt uit cijfers van RAI, BOVAG en GFK. Deze stijging komt mede doordat een steeds breder publiek kennis maakt de e-bike.

Zwemmer komt erachter dat aangelegd water in Heemstede nog betonspijlen heeft.

Tot mijn verbazing las ik gisteren in de Heemsteder het stuk over: 'Betonspijlen in water Van den Eijndekade'. Niet door kinderen of bewoners maar door mijn eigen zwemrondje was ik namelijk degene die vrijdagmiddag rond 16.00 nog naar de Gemeente fietste en nadrukkelijk om een oplossing vroeg!

Pagina's