Deel je nieuws

Bokfluitklas

Blokfluitklas

Wanneer: 36 lessen tussen dinsdag 3 september 2019 en dinsdag 30 juni 202 Tijd: 16.00-17.00 (bij een groepsgrootte van 6 deelnemers) Locatie: De Luifel Kosten: € 295,- Doelgroep: 7-12 jaar Groepering: muziek Interesse: muziek

Kinderen leren 21e eeuwse vaardigheden op Codekamp in Heemstede/Bennebroek

Kinderen leren in de zomervakantie binnen vier dagen programmeren met de Bomberbot codekampen van Vinea Vakanties. En deze zomer ook voor kinderen uit Haarlem/Heemstede/Bennebroek.

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

Veerle en Benjamin zwemmen mee met 11stedenzwemtocht

Op initiatief van Veerle (8jr) gaan zij en haar broer Benjamin (10 jr) op zaterdag 22 juni in Stavoren 500 meter mee zwemmen met Maarten van der Weijden tijdens de 11stedenzwemtocht, om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. 

Tijdbom in de buik

PERSBERICHT JUNI 2019
LANDELIJKE DOORBRAAK LEVENSREDDEND PREVENTIEF ONDERZOEK VOOR SENIOREN!

In Nederland lopen minimaal 50.000 mensen rond met een tijdbom in de 
buik door een levensbedreigende verwijding van de lichaamsslagader. Dit 

Stand up biken tijdens Concours Hippique

Van 14 t/m 16 juni a.s. vindt het Concours Hippique weer plaats in het Haarlemmermeersebos. Dit prachtige paardenevent wat al meer dan 100 jaar gehouden wordt heeft voor ieder wat wils. Naast de diverse paardennummers zijn er tal van andere dingen te zien en te doen.

Kenamju Karate behaald acht prijzen tijdens 12e Rotterdam Cup 2019

Afgelopen zondag heeft een groot gedeelte van de selectie van Karate Kenamju in Rotterdam deelgenomen aan de 12e Rotterdam cup 2019.
In dit altijd zwaar bezet toernooi deden in totaal 531 karateka’s uit 10 landen mee.

Documentaire Ogenschijnlijk Zorgeloos over reis naar het onbesprokene

Vier vrienden. De 50 gepasseerd. Ogenschijnlijk zorgeloos. Waar zijn ze trots op en waar bang voor? Wat zijn hun zorgen? Vragen die centraal komen te staan in de documentaire Ogenschijnlijk Zorgeloos van regisseur/producer Bram van Splunteren.

Jong muzikaal talent gezocht om mee te doen aan ‘Muzikanten voor Muziekids’

Stichting Muziekids is er om zieke kinderen in ziekenhuizen, klinieken en revalidatiecentra ontspanning en plezier te bezorgen door middel van muziek en daarmee een bijdrage te leveren aan hun genezingsproces.

Bootcamp- & Running workout

   

Bootcamp- & Running workout

Pagina's