Lokaal lezersnieuws

HeerlijkHeden 181 (verschijnt omstreeks 28 juli).HeerlijkHeden 181 vol leuke wetenswaardigheden.

De zomereditie van HeerlijkHeden opent met een pleidooi voor het verlenen van de monumentenstatus aan de Onze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk aan het Valkenburgerplein in Heemstede.

Douaneregels buiten de EU: veel gestelde vragen op een rij

Schelpen uit Caraïbisch Nederland, exotisch fruit uit Thailand of waterpijptabak uit Turkije. Enkele voorbeelden van herkenbare aankopen die Nederlandse vakantiegangers mee naar huis willen nemen van bestemmingen buiten de EU.

Afsluiting van een leuk seizoen bij scouting WABO

Afgelopen zaterdag is het jaar bij scouting WABO Heemstede afgesloten met een fotobooth. Welpen, scouts en vrijwilligers konden een magnetische foto laten maken, die ze thuis op de koelkast kunnen plakken.

Kennemerhart tekent huurovereenkomst nieuwbouw Huis in de Duinen

De ondertekening van de huurovereenkomst voor het nieuwe Huis in de Duinen maakt de weg vrij naar een nieuw ‘thuis’ voor ouderen in Zandvoort en omgeving en is het gevolg van een mooie en intensieve samenwerking tussen eigenaar van het nieuwe gebouw Woonzorg Nederland, gespecialiseerd in senioren

Wonen zonder aardgas. Hoe kunnen gemeenten de hoge ambities realiseren?

Het samenwerkingsverband Klimaatmissie Nederland organiseert op vrijdag 5 juli in het Amersfoortse ICOONtheater een speciale bijeenkomst voor gemeenten en partners. Tijdens deze ochtendbijeenkomst staat het werkelijk organiseren en realiseren van aardgasvrij wonen centraal.  

Historische film over Bloemendaal op Youtube

Nadat de historische film Het wonder van Bloemendaal eerst nog exclusief bij verschillende projecten is ingezet, plaatste Welzijn Bloemendaal de film vanaf vandaag op Youtube.

Oldtimer rit zoekt oldtimers

Ook dit jaar organiseert de Hartekamp Groep de traditionele oldtimer rit. De bewoners van de Hartekamp Groep mogen meerijden in zo’n fantastische oldtimer. Zondag 25 augustus zijn de mensen van locatie Hartekamp in Heemstede aan de beurt. Voor hen hét hoogtepunt van het jaar.

Speel je graag buiten? Zo bescherm jij jezelf tegen teken!

Klaar voor de zomervakantie met dit leerzame kinderboek

 

Kinderen leren 21e eeuwse vaardigheden op Codekamp in Heemstede/Bennebroek

Kinderen leren in de zomervakantie binnen vier dagen programmeren met de Bomberbot codekampen van Vinea Vakanties. En deze zomer ook voor kinderen uit Haarlem/Heemstede/Bennebroek.

Tijdbom in de buik

PERSBERICHT JUNI 2019
LANDELIJKE DOORBRAAK LEVENSREDDEND PREVENTIEF ONDERZOEK VOOR SENIOREN!

In Nederland lopen minimaal 50.000 mensen rond met een tijdbom in de 
buik door een levensbedreigende verwijding van de lichaamsslagader. Dit 

Pagina's