Lokaal lezersnieuws

Meiden van scouting WABO hebben een geweldig leuk zomerkamp

De zomervakantie is inmiddels al op de helft, en alle meiden van scouting WABO Heemstede zijn weer terug van hun zomerkamp. De welpen (6-10 jaar) zijn dit jaar naar Oegstgeest geweest, waar ze een smurfachtigleuk kamp hebben gehad.

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Zandvoort vreest voor haar zelfstandigheid

 

Aan de Gemeenteraad van Zandvoort Raadhuis ZANDVOORT

 

 

 

Onderwerp: Verzoek aan de raad om essentiële verkiezingsbelofte alsnog gestand te doen in het raadsprogramma Reactie op brief d.d. 3 juli 2018 namens presidium

GroenLinks Heemstede roept bewoners van Heemstede op om bezwaar te maken tegen de plannen van de Duinpolderweg 

Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en Noord-Holland hebben de ‘Midden’ variant als voorkeurstracé gekozen voor de Duinpolderweg.  Heemstede zal door deze keuze meer doorgaand verkeer te verwerken krijgen, met name over de Herenweg.

C'est Bon Heemstede onderscheiden als 'Gecertificeerde Foodspecialiteitenwinkel'

C'est Bon Heemstede aan de Binnenweg 157 is onlangs onderscheiden als gecertificeerde foodspecialiteitenwinkel. Aan de eigenaren Marcel van Alder en Reggy Rumawatine is het bjjbehorende certificaat uitgereikt.

Terras Zandvaartkade van de baan

Het plan om een terras tegen de IJzeren brug te bouwen is van de baan. Er is geen draagvlak voor, constateert het college van B en W deze week. Omwonenden zijn opgelucht.

Bij Leemans Schoenen shoppen met héle leuke zomerse kortingen! 

De zomer is net van start gegaan en bij Leemans Schoenen zijn er nu al héél veel zomerse sandalen, slippers en pumps verkrijgbaar met zomerse kortingen. Er zijn nu nog meer modellen voordelig afgeprijsd. Kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 50%!

Scouting WABO behaalt eerste plaats bij Regionale Kookwedstrijden 

Scouting WABO behaalt eerste plaats bij regionale kookwedstrijden

Zomer Tai Chi in Haarlem en Zandvoort

Als in de zomervakantie veel verenigingen de deuren sluiten, staan bij de Taoïstische Tai Chi Vereniging de deuren juist open. Zo starten in de eerste week van juli zomerklassen waarin de grondbeginselen van tai chi aangeleerd worden.

Opa en oma dag bij peuterspeelplaats 't Stekkie

Zandvoort Omdat het op 4 juni landelijke opa en oma dag is vindt Marjolein Noltee, leidster van 't Stekkie, het een prima gelegenheid om de peuters eens iets samen met hun grootouders te laten doen.

Pagina's