Lokaal lezersnieuws

Nieuwe gratis Gift of Happiness cursus van start bij de School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit in Badhoevedorp

Wie ben ik en hoe verhoud ik mij tot de wereld?

Met deze twee zeer oude vragen begint elk filosofisch onderzoek. Filosofie betekent ‘liefde voor de wijsheid’. Maar wat is wijsheid?

Feestelijke filmpremière van project BuurtBLIK

Op vrijdag 1 februari is de feestelijke afsluiting van BuurtBLIK Haarlem met alle makers, projectpartners en andere geïnteresseerden van 15:30 – 17:30 in de Doelenzaal (Bibliotheek centrum). Een selectie van de films wordt getoond. Wethouder M.T.

Rokers gezocht die willen stoppen met roken voor onderzoek van de UvA

AMSTERDAM – Onderzoekers van de Universiteit van Amsterdam hebben een programma ontwikkeld om rokers te helpen om te stoppen met roken. Met deze online tool krijgen rokers advies op maat om zo hun kans op een succesvolle stoppoging te vergroten.

muzieklessen voor de jeugd

Muziekvereniging 'Kunst Na Arbeid' gaat vanaf februari 2019 weer lessen algemene muzikale vorming verzorgen voor de jeugd (met blokfluit).

CAZHEM 24/7 beschikbaar loont

CAZHEM, het Centraal Aanmeldpunt Zorginzet Haarlem En Meer, is een samenwerkingsverband van vier zorgorganisaties in regio Zuid-Kennemerland; Kennemerhart, Sint Jacob, Zorgbalans en Zorggroep Reinalda.

Vijf jaar NIX brengt normverandering roken en drinken op gang in Noord-Holland

NIX is een begrip in 86,4% van de Noord-Hollandse gezinnen

PersberichtHeemstede, 7 december 2018Opbrengst NSGK-collecte

Van 12 t/m 17 november 2018 hebben vrijwilligers in Heemstede gecollecteerd voor NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Twintig collectanten zijn langs de deuren gegaan en hebben € 2286,70 opgehaald.

Tina Hair viert 5- jarig jubileum

Tina Hair viert deze week haar 5-jarig bestaan. Precies vijf jaar geleden opende de eigenaresse Tina de deuren van haar kapsalon aan de Zandvoortselaan in Heemstede. Hiermee had zij haar lang gekoesterde meisjesdroom waargemaakt.

Pagina's