Lokaal lezersnieuws

Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn ook in Bennebroek

De Albert Heijn aan de Schoollaan 23 is weer open. Na een ingrijpende verbouwing kon de ondernemersfamilie Zwetsloot vandaag de deuren openen.

Mediteren gezond voor ouderen

Uit onderzoek blijkt dat mediteren veel positieve gezondheids effecten heeft. Speciaal ook voor ouderen. Zo blijkt dat het geheugen en de concentratie er door worden verbeterd. Ook verlaagt het de bloeddruk en versterkt het het immuunsysteem.

Nl Doet extra bijzonder voor scoutinggroep Graaf Bernadotte

NLdoet: Scouting Graaf Bernadotte doet elk jaar mee maar dit keer was het extra bijzonder. Het clubhuis van de scouts in het Groenendaalse bos is na 20 jaar niet alleen aan grondig onderhoud en renovatie toe, maar ook te klein! 

Alternatieve woonvormen voor ouderen: iets voor jou?

Voor ouderen die overwegen om hun woonsituatie aan te passen, is het goed om ook de alternatieve woonvormen af te wegen. Deze andere woonvormen, zoals de kangoeroewoning of woongroepen, nemen sterk in populariteit toe. En dat is niet voor niets.

Scouting WABO zoekt handige mensen tijdens NLdoet

Ook dit jaar heeft scouting WABO weer een klus open staan bij de landelijke vrijwilligersdag NLdoet van het Oranje Fonds, op zaterdag 16 maart van 10 tot 18 uur. De WABO is al enige tijd bezig om haar clubhuis een grote onderhoudsbeurt te geven, waarbij ze wel wat handjes kunnen gebruiken.

Eenzaamheid en ouderen

Pensioen, voor sommigen een droom die uitkomt, voor anderen het grootste schrikbeeld.
Voor de één: niets meer moeten, lekker niksen, uitslapen, genieten van je vrijheid, geen reorganisaties en protocollen meer. Verlost van alsmaar veranderende managementvisies.

Nieuwe leden Raad van Toezicht voor Kennemerhar

De Raad van Toezicht van Kennemerhart heeft per 1 januari 2019 twee nieuwe leden. Tim Winkler is aangesteld voor de portefeuille Kwaliteit & Strategische HR. Mark de Jong gaat zich bezig houden met de  portefeuille Financiën & Vastgoed.

 

Kies voor de toekomst: kies voor Klaar Over!

“Goedemorgen!” zegt Guido Stigter met een brede glimlach tegen de overstekende ouders en kinderen. Het is maandagmorgen 8.15 uur.  Guido is een van de 10 verkeersbrigadiers die ouders en kinderen veilig helpen oversteken op weg naar de Crayenesterbasisschool.

60andMore.com is live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie reiken aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Waar is de Statie?

Waar is de Statie?

Pagina's