Sport lezersnieuws

Geslaagde goede doelen tennisclinic voor Parkinson op Tennispark Groenendaal

Zondag 15 juli was het een drukte van jewelste op Tennispark Groenendaal bij tennisvereniging Merlenhove.

Bridge lessen voor beginners

Velen zijn U al voorgegaan en degenen die bij ons het spel hebben geleerd zijn nu enthousiaste bridgers en U bent gewaarschuwd, redelijk verslaafd. Erg belangrijk voor beginners is dat zij vanaf het begin duidelijk en goed les krijgen.

Spelpeilverbetering bij HBC Bridge

Wanneer/waar ? Vijf woensdagavonden, t.w. 1 ,8 , 15, 21 en 29 augustus 2018. ? Aanvang 20.00 uur, einde ca. 23.00 uur. ? Locatie: de kantine van HBC op het sportpark aan de Cruquiusweg 39 in Heemstede.

Nederlands Kampioenschap Scootmobiel

Op het circuit van Zandvoort strijden woensdag 27 juni 2018 twaalf teams om kampioen van Nederland te worden. Ze doen dit op een parkoers, waarop niet alleen snelheid belangrijk is, maar ook behendigheid een rol speelt.

Wandel4daagse Zandvoort

Zandvoort Elk jaar omstreeks deze tijd wordt de wandelvierdaagse gehouden. De vierdaagse wordt nu al voor de 19e keer gehouden. Deelnemers kunnen kiezen tussen een parcours van vijf of tien kilometer. Ieder jaar weet de organisatie weer een nieuw parcours uit te zetten.

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

Op een mooie Pinksterdag

Ja, eindelijk weer warmte, zon. Boven mijn hoofd in de tuin is het een gefladder en gepiep. In de Vitara nestkast is het feest. Pa koolmees sleept zich suf aan insecten om de smekende bekjes te bevredigen. Dit keer geen Post.nl waarop gewacht moet worden.

Benoeming buitengewone Raadsleden 

Zandvoort Op dinsdag 8 mei worden in de gemeenteraad 11 buitengewone raadsleden benoemd. Ze leggen de eed of belofte af en worden daarna door burgemeester Niek Meijer in de bloemen gezet.

Vossenjacht in Zandvoorts centrum

ZANDVOORT Op Bevrijdingsdag liepen er sprookjesfiguren door het dorp. Kinderen moesten ze opsporen en raden wie ze zijn. Dan kregen ze een letter. Alle letters vormen een woord en dat is de oplossing van het raadsel.

Mart Visser exposeert mode en kunst

Mart Visser exposeert tijdelijk in het raadhuis en Zandvoorts museum.

Pagina's