Sport lezersnieuws

10 prijzen voor Kenamju Karate tijdens NK

Tijdens het Nederlands kampioenschap Senioren en teams 2019 afgelopen zondag in Zoetermeer heeft Kenamju Karate 7 individuele podiumplaatsen behaald. Oud-wereldkampioen Daniel Sabanovic nam in stijl afscheid van de wedstrijdsport als kampioen in de 84+ kg.

15 prijzen tijdens Benelux Open 2019

Drie eerste, 5 tweede en 7 derde plaatsen behaald door Kenamju Karate.

Open trainingen bij een snel groeiende en spectaculaire buitensport; Kanopolo

‘Kanopolo is een intensieve teamsport , waar je echt een adrenaline kik van krijgt’ dat is de mening van de kanovaarders bij KV Waterwolf die wekelijks deze explosieve en spectaculaire sport beoefenen.

Walking Basketball

Basketballvereniging The Lions – bijna 54 lentes jong – start met Walking Basketball voor al haar leeftijdsgenoten en ouder. Vanaf dinsdag 5 maart, van 19.00 tot 20.00 uur, zijn geïnteresseerden vanaf ± 50 jaar wekelijks welkom in de Korversporthal in Zandvoort voor een gezellig uur beweging.

Sporten in de voorjaarsvakantie

In de voorjaarsvakantie op dinsdag 19 februari kunnen kinderen uit groep 4 t/m 8 weer meedoen met een leuke SportInstuif. De volgende clinics worden aangeboden: turnen, taekwondo, judo, kindercrossfit, tafeltennis, kickboksen, cricket en dammen.

NK Biljarten voor teams met VG-spelers 2019

Het Nederlands Kampioenschap Biljarten voor VG-Teams wordt 2 en 3 februari 2019 gehouden in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Dit unieke evenement wordt sinds 1999 bijna elk jaar gehouden.

Lol maken en sporten een top combinatie

Sportregisseurs kom je overal tegen in de regio Zuid-Kennemerland, Bollenstreek en IJmond. Het zijn professionals die in de wijk sport en bewegen versterken en verbinden.

Cursus over het bijbelboek Ezechiël, priester en profeet voor toen en nu

Informatie over de cursus? Vragen? Zie: www.lamdeni.nl

Docent: Joseph Shulam 

Kenjamju Karate behaalt twee eerste plaatsen bij Battle of the Teams

Dit weekend vond in Topsportcentrum Rotterdam de 9e editie van Battle of the Teams 2018 plaats.
In totaal deden 87 teams mee uit 5 verschillende landen.

Kenamju Karate behaalt 17 prijzen tijdens NK'18

Vier maal goud, 5 maal zilver en 8 keer brons werden behaald.

Dit weekend vond in sporthal de Oosterpoort in Zoetermeer de Nederlandse Kampioenschappen 2018 plaats voor de jeugd, cadetten, junioren en U21.

Pagina's