Sport lezersnieuws

Haarlemse Kenamju karateka’s behalen twee prijzen tijdens Austrian Junior Open 2019

Zaterdag 22 juni vond in het Oostenrijkse Salzburg de Austrian Junior Open 2019 plaats. De afvaardiging van Kenamju Karate bestond uit elf karateka’s.
Een sterk bezet toernooi met 1067 karateka’s uit 19 landen. Bovendien een meetmoment voor het EJK 2020 in Hongarije.
 

Veerle en Benjamin zwemmen mee met 11stedenzwemtocht

Op initiatief van Veerle (8jr) gaan zij en haar broer Benjamin (10 jr) op zaterdag 22 juni in Stavoren 500 meter mee zwemmen met Maarten van der Weijden tijdens de 11stedenzwemtocht, om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker. 

Kenamju Karate behaald acht prijzen tijdens 12e Rotterdam Cup 2019

Afgelopen zondag heeft een groot gedeelte van de selectie van Karate Kenamju in Rotterdam deelgenomen aan de 12e Rotterdam cup 2019.
In dit altijd zwaar bezet toernooi deden in totaal 531 karateka’s uit 10 landen mee.

Bootcamp- & Running workout

   

Bootcamp- & Running workout

Parkoersverkenning Grachtenloop , testen hardloopschoenen van 361° en Herzog compressiekousen

Parkoersverkenning Grachtenloop , testen hardloopschoenen van 361° en Herzog compressiekousen

ON(T) bijtloop met ON-Running bij RunX Haarlem

Zaterdagochtend 11 mei is er de mogelijkheid om diverse modellen hardloopschoenen van het zwitserse merk  On-Running  uit te proberen. We doen een gezamenlijke training en  loopscholing o.l.v.  Joep Maas en René van Ravenzwaaij en sluiten af  met een ONtbijtje? 
Gratis en voor niks!

Trainings lessen Tinnitus Ademtherapie op 29 mei

Op woensdag 29 mei is het in DE ROOS, aan de PC Hooftstraat in Amsterdam, mogelijk om een privéles Tinnitus Adem Therapie (TAT) te volgen. U kunt u aanmelden via tinnitusademtherapie@gmail.com.

Open Veteranen Tennistoernooi

T.V. LUCKY STRIKE ZWANENBURG VETERANENTOERNOOI 2019

Cursus kanovaren voor jeugd

Een hele zomer buiten blijven sporten kan bij kanovereniging Waterwolf. Zij organiseren voor jongere vanaf 10 jaar begin mei een kanocursus op de vrijdagavond. In zeven lessen worden de basistechnieken van het toervaren en van de kanopolo sport geleerd.

Teva nieuwe hoofdsponsor Halve van Haarlem

Teva is voor 2019 de trotse naamgevend sponsor van het populaire hardloopevenement de Halve van Haarlem, dit jaar op zondag 29 september. Woensdag 1 mei gaat de inschrijving open voor deze prachtige loop door Haarlem en de groene omgeving daarbuiten.

Pagina's