Verkiezingen lezersnieuws

Politieke aardverschuiving in Zandvoort dreigt – PVV aan de leiding (31%)

ZANDVOORT Inmiddels hebben meer dan 2600 Zandvoorters de stemwijzer ingevuld. Ruim 30 procent komt hierop uit bij de PVV, gevolgd door Gemeente Belangen Zandvoort (17 procent) en de Ouderenpartij (15 procent).

Laat het groen in Heemstede onbebouwd!

GroenLinksfracties willen natuurpact om groen te beschermen tegen bouwplannen kabinet.

GroenLinks in actie bij NL Doet Park Meermond

GroenLinks heeft in het kader van NL Doet op vrijdag 9 maart de handen uit de mouwen gestoken bij Park Meermond in Heemstede. Dit park wordt onderhouden door vrijwilligers van de Stichting Meergroen.

HBB heeft er zin in!

De lokale partij van Heemstede, Heemsteeds Burger Belang (HBB), bestaat dit jaar 25 jaar. Bij de gemeenteraadsverkiezingen 4 jaar geleden kreeg HBB de meeste stemmen en werd daarmee de grootste partij in Heemstede. HBB is inmiddels uitgegroeid tot een stabiele factor in de gemeenteraad.

GroenLinks Heemstede GroenLinks fietst met burgemeester Astrid Nienhuis

Burgemeester Nienhuis heeft de verschillende politieke partijen gevraagd iets te organiseren om nader kennis te kunnen maken. GroenLinks heeft een fietstocht georganiseerd voor de burgemeester. Zaterdagochtend heeft die plaatsgevonden.

Welke partij past bij u?

Vooruit lopend op de gemeenteraadsverkiezingen 2018, speciaal voor senioren een politieke middag in de Raadszaal van het Gemeentehuis in Heemstede, op woensdag 7 maart.