Zakelijk lezersnieuws

Iedereen moet toegang kunnen hebben tot muziek, ook ouderen met dementie.

Oer-Audio is een bedrijf dat zich richt op radio’s, muziekspelers, platenspelers, tablets en interactieve fotolijsten voor ouderen. Eén van de speerpunten die zij uitdragen is dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot muziek. Muziek speelt vaak een grote betekenis in de levens van jong en oud.

Fietsende forens ervaart minder stress

Dat fietsen goed is voor de gezondheid, is bij de meeste mensen wel bekend. Fietsen is een laagdrempelige manier om te bewegen waardoor de conditie op pijl blijft en de weerstand verbetert.

Verhuizing Foto Menno Gorter


Na 20 jaar gaat Foto Menno Gorter verhuizen. Eind mei sluit Menno de deuren van de Grote Krocht 26 B. De winkel moet leeg, dus vanaf heden hanteert Menno forse opruimingskortingen (behalve op lijsten, foto's en batterijen). Op = op!

Jett Plasma Lift voor huidverbetering

Heeft u last van rimpels, rosacea, couperose, vochtzakken, wallen of hangende oogleden, Acne, spatader spinnenweb etc? Jett Plasma lift biedt u de mogelijkheid om hier pijnloos en effectie van af te komen. Geen naalden, chirurgie of botox/fillers en u heeft geen hersteltijd nodig.

Burgemeester Heemstede bezoekt Hospice Haarlem

________________________PERSBERICHT______________________________

Burgemeester Heemstede bezoekt Hospice Haarlem

Een werelds feest op een doordeweekse dag bij woonzorglocatie Hildebrand 

Afgelopen dinsdag is woonzorglocatie Hildebrand, onderdeel van Domus Magnus, omgetoverd tot een werelds paradijs. Deze hele week staat de locatie in het teken van het thema ‘klederdrachten’. Tien medewerkers vertegenwoordigden ieder een land tijdens een folklore modeshow.

BigMove, een grote stap vooruit

HEEMSTEDE Met veel succes biedt Nieuw Groenendaal "het centrum van training en therapie" het zeer succesvolle BigMove programma aan. Gezamenlijk wordt de stap gemaakt naar een gezonder leven, waarbij kwaliteit van leven centraal staat.

Wereldwinkel Heemstede verzorgt kerstpakketten met een verhaal

Hoewel het nog even duurt zijn de vrijwilligers van de Wereldwinkel al actief voor de kerst.

Mededelingen Burgerlijke Stand

Mededelingen Burgerlijke stand Gemeente Heemstede verzonden op

05-10-2017

feit datum naam

Geboorte 02-10-2017 Jimi Sava Yan Van der Plas

Geboorte 02-10-2017 Berine Jeanne Vermeulen