Zakelijk lezersnieuws

Belastingdienst geeft startende ondernemers in Noord-Holland zes tips voor de btw-aangifte

De zomervakantie is in een deel van Nederland officieel gestart. Ook veel startende ondernemers gaan er binnenkort tussenuit.

Saar aan Huis binnen twee jaar naar 50 vestigingen

Mantelzorgorganisatie Saar aan Huis gevestigd in Heemstede, wil binnen twee jaar groeien naar vijftig vestigingen in heel Nederland. De ambitieuze groeiplannen zijn mogelijk dankzij een investering van Healthy Capital, dat innovaties in de gezondheidzorg financiert. 

Bokfluitklas

Blokfluitklas

Wanneer: 36 lessen tussen dinsdag 3 september 2019 en dinsdag 30 juni 202 Tijd: 16.00-17.00 (bij een groepsgrootte van 6 deelnemers) Locatie: De Luifel Kosten: € 295,- Doelgroep: 7-12 jaar Groepering: muziek Interesse: muziek

Mijlpaal voor Stella Fietsen: 50.000ste Livorno e-bike verkocht

Het is feest bij de Nunspeetse E-bike fabrikant. Stella heeft op maandag 10 juni 2019 de 50.000ste Livorno e-bike verkocht. Deze mijlpijl is bereikt nadat 3 jaar geleden de productie van de eerste Stella Livorno werd gestart.  

 

Behoor jij tot de Noord-Hollanders die nog belastingaangifte moeten doen? Deze tips helpen je op weg

Onlangs heeft de Belastingdienst 6,7 miljoen particulieren uitgenodigd om belastingaangifte over 2018 te doen. Dit kan tot 1 mei, maar miljoenen mensen wachten niet tot het laatste moment en hebben de aangifte al ingestuurd.