• Ad Timmers

Bloemschikken en zingen op Valentijnsdag

HEEMSTEDE Vrijdag 14 januari is het Valentijsdag, de dag dat je iemand op wie je een beetje verliefd bent een anoniem berichtje mag sturen. Of de dag waarop je wat aardigs doet voor iemand uit de omgeving. Wij Heemstede heeft in het kader van de Dag van de Liefde een aantal activiteiten georganiseerd.

In café De 1ste Aanleg (Raadhuisstraat 103) wordt donderdag 13 februari vanaf 20.00 uur een speciaalbier proeverij gehouden. Proef onder andere het liefdesbier en het nieuwe Adriaan Pauwbier. Deelname kost 6,50 euro, kaarten zijn te koop bij Wij Heemstede (Herenweg 96).

Vrijdag 14 februari is er in De Luifel (Herenweg 96) van 10.00 tot 12.00 uur een workshop 'Zingen over de liefde', die gegeven wordt door Henriëtte Middelkoop. De liefde is door alle eeuwen heen in alle facetten bezongen. In deze workshop wordt op een speelse manier gezongen over de liefde. Middelkoop laat weten: "Zingen raakt het hart. Je eigen hart en het hart van een ander. Zingen met hart en ziel en je liefde laten horen. Bestaat er een mooier cadeau? Met je stem en zingend kan je alle facetten van jezelf laten horen en tot uitdrukking brengen. Hoe meer je dit doet en niet nadenkt over hòe het klinkt, of het mooi of vals is, hoe heerlijker, bevrijdend en vrijer zingen wordt. Heb je nog nooit gezongen, durf je niet te zingen, wil je wel zingen maar vrijer en speelser dan in een vast koor, kom naar deze workshop"Deelname kost 8 euro, aanmelden kan via 023-5483828.

In De Luifel wordt vrijdag 14 februari ook een workshop bloemschikken gegeven. Vanaf 13.30 uur kan iedereen onder begeleiding een fraai bloemstuk voor een geliefde maken. Of gewoon om thuis neer te zetten uiteraard. Deelname kost 6 euro en aanmelden kan bij Hartmann via 06-17573339. Deze workshop vindt iedere twee weken plaats.

Voor overige activiteiten van Wij Heemstede kan men terecht op www.wijheemstede.nl.