• Heemstede - De brandweer is zaterdagavond in actie gekomen nadat er brand was uitgebroken bij de Hartekamp aan de Herenweg in Heemstede. Rond half negen werd de brand ontdekt waarop direct de brandweer werd gealamreerd. Twee busjes stonden bij een gebouw geparkeerd en waren beide in de brand gevlogen. De brandweer heeft de brand opgeschaald naar middelbrand waarna meerdere brandweer-eenheden ter plaatse kwamen.

    Door de hitte van de brand raakte ook het gebouw waar de wagens voorstonden beschadigd. De brandweer heeft het vuur geblust. Politieagenten hebben een lint om het gebouw gespannen, op een later moment zal er onderzoek naar de oorzaak van de brand worden gedaan.

    Vanwege de hevige rookontwikkling is er ook een NL-Alert verstuurd daarin werd geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden.

    Michel van Bergen

Busjes in brand bij De Hartekamp

HEEMSTEDE De brandweer is zaterdag 24 november in actie gekomen nadat er brand was uitgebroken bij De Hartekamp aan de Herenweg. Rond 20.30 uur werd de brand ontdekt, waarop direct de brandweer werd gealamreerd. Twee busjes stonden bij een gebouw geparkeerd en waren beide in de brand gevlogen. Door de hitte van de brand raakte ook het gebouw waar de wagens voorstonden beschadigd. De brandweer heeft het vuur geblust. Politieagenten hebben een lint om het gebouw gespannen, op een later moment zal er onderzoek naar de oorzaak van de brand worden gedaan.