• Eigen Foto

Dagverblijf organiseert ultieme strandfeest

ZANDVOORT Hoe kun je tegenwoordig nog concurreren met de stortvloed aan grote festivals die in de zomer plaatsvinden? Bob Wisman, organisator van Dagverblijf en Haarlem Halloween, denkt hierop het antwoord gevonden te hebben in de vorm van het festival Strandverblijf dat zaterdag 20 juli van 13.00 tot 23.00 uur gehouden wordt aan de Boulevard Paulus Loot 8.

"Strandverblijf gaat terug naar de basis", laat Wisman weten. "Vergeet buitenlandse headliners, vuurwerkshows en veertien area's met dj's. Strandverblijf staat voor een strandfeest zoals een strandfeest bedoeld is; dansen met je blote voeten in het zand en genieten van een ijskoude bucket sangria samen met je vrienden."

Op Strandverblijf staat beleving centraal en dat is terug te zien aan de uitgebreide randprogrammering. "Een inmiddels niet weg te denken icoon is de ballenbak chill-out, waar vriendschappen voor het leven gemaakt worden. Nieuw dit jaar is Stuntpiloot Stef XXL, een levensgroot spel voor velen bekend uit de jeugd. Op het beerpong toernooi strijden achttien dorstige teams tegen elkaar voor eeuwige roem".

Muzikaal wordt het feest omlijst met lokale dj's bekend uit het Haarlemse nachtleven. Naast zomerse house op de mainstage zal de tweede area in het teken staan van hitjes en guilty pleasures. Ook is er een silent disco op het strand te vinden, waar de gasten van Strandverblijf met hun eigen koptelefoon kunnen kiezen tussen twee verschillende stijlen muziek.

Strandverblijf vindt plaats in de The Barefoot Cottage gevestigd aan de Strandweg 8, direct achter Holland Casino op het strand van Zandvoort en is geopend van 13.00 tot 23.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 20,75 euro via www.hetdagverblijf.nl. Dit is de prijs per persoon voor groepen van zes mensen. Losse kaarten kosten 25 euro. Bezoekers dienen minimaal 21 jaar te zijn.

Het programma:

13:00 - 21:00: Stuntpiloot Stef XXL

13:00 - 22:00: Cirque du Vente

13:00 - 23:00: Ome Cor's Glamping (Karaoke & Popquiz)

14:00 - 15:00: Beerpong toernooi

17:00 - 17:30: Limbo contest

Muziek:

?? BEACH STAGE ???

?? House en Disco

Georgio Schultz
De La Montagne ft. B-ondrums
Wiseman
Andor
Richard Hensen
Op Rozen

??? THE COTTAGE ???

?? Hitjes, R&B glijers en zomerknallers

Disclectic
Mr. Thissa
LEKS
Speck und Boner
Timo de Reuver

??? SILENT DISCO ???

?? Silent Disco

De Tompoezen Club