• import

Grand Prix in Zandvoort live uitgezonden op Vrijheidsdreef

HEEMSTEDE Rotary Heemstede, die jaarlijks de openluchtbioscoop op de Vrijheidsdreef organiseert, zet zondag 3 mei van 13.00 tot 22.00 uur een bijzonder Formule 1 evenement neer. Op een groot scherm op de Vrijheidsdreef wordt de Grand Prix in Zandvoort, die die dag verreden wordt, live uitgezonden. Daarnaast worden er ook nog twee films op het witte doek vertoond en zijn er diverse randactiviteiten.

Het voorlopige programma gaat volgens Oscar Boeder van de Rotary om 13.00 uur van start met de vertoning van de kinderfilm Cars 3. Om 15.00 uur wordt live overgeschakeld naar Zandvoort, waar de Dutch Grand Prix live te volgen is. Zal Max Verstappen de eerste Formule 1 in Nederland in 35 jaar winnen? Om 17.15 uur start de finale van het Heemsteedse Game Kampioenschap Mario Cart en vanaf 19.00 uur wordt de film Bohemian Rhapsody vertoond. Wie een kaartje koopt (vanaf 7,50 euro), heeft de hele dag toegang tot dit bijzondere evenement. Op het terrein is eten en drinken te koop".

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ticketview.nl/shop/rotaryheemstede. De opbrengst van het evenement gaat naar de Heemsteedse Waterscouting NJV.