• Eigen Foto

Fancy fair bij de Bosbeek

HEEMSTEDE Woonzorgcentrum Bosbeek (Glipperdreef 209) houdt woensdag 18 april van 13.00 tot 15.30 uur de jaarlijkse grote Fancy Fair. Een deel van de opbrengst gaat dit jaar naar een kindertehuis in Nepal.

Op de rommelmarkt kunnen bezoekers uitgebreid rondsnuffelen. Er is onder andere een grote boekenkraam, veel speelgoed, mooie sieraden en verse bloemen. Ook zijn er religieuze artikelen, kaarten, handwerkmaterialen en een breed scala aan huishoudelijke spullen te koop. Bij de grote loterij en het rad van fortuin zijn prijzen te winnen, geschonken door leveranciers en middenstanders uit Heemstede. Ook aan de inwendige mens is gedacht.

Traditiegetrouw schenkt Bosbeek een derde van de opbrengst aan een goed doel. Dit jaar gaat dit geld naar de Stichting Ketaaketighar Nepalmaa ten bate van het Kinderhuis in Nepal. Dit Kinderhuis biedt een veilig thuis voor kinderen die wees of kansarm zijn. De kinderen krijgen een goede schoolopleiding en minimaal een basisopleiding van 12 jaar. Zijn de kinderen in staat een vervolgopleiding te volgen dan wordt die mogelijkheid ook geboden. De dagelijkse leiding in het huis is in handen van Naresh, een uncle. Meer informatie is te vinden op www.ketaaketighar.org