• Hilde Slagter, Frances Franken-Mulder, Marcel Lambeck en wethouder Nicole Mulder

  Ellen Toledo
 • Felicitaties van Jasper de Zwart van Home Made by Ree uit Heemstede

  Ellen Toledo
 • Een prachtig boeket van wethouder Nicole Mulder

  Ellen Toledo
 • Marcel Lambeck knipt het lint door, de winkel is officieel geopend

  Ellen Toledo

Gall & Gall geheel vernieuwd

HEEMSTEDE Vrijdag 7 september werd de geheel vernieuwde Gall & Gall aan de Blekersvaartweg in Heemstede geopend. Algemeen Directeur van Gall & Gall, mevrouw Frances Franken-Mulder verrichtte de openingshandeling in aanwezigheid van Wethouder Nicole Mulder en ambtenaren van de gemeente Heemstede, managers van Gall & Gall en ondernemers uit Heemstede en Haarlem.

Eigenaren Marcel Lambeck en Hilde Slagter zijn trots en blij met het resultaat. ,,Alles wat je ziet is nieuw: de schappen, het plafond, de verlichting en de meubels". Gebleven is het uitgebreide assortiment. De mooie wand met bijzondere wijnen uit de Topselectie springt eruit. In het Whiskyschap en het schap van de mixdranken is de keuze uitgebreid. Zaterdag 18 augustus ging de winkel dicht. Samen met medewerkers en vrienden werd de winkel leeggehaald. Maandag startte de bouwploeg en vrijdag werden de producten weer op de geheel vernieuwde schappen geplaatst. ,,Binnen een week een winkel verbouwen, is een sterk staaltje", vertelt Hilde. ,,Het was een strak geregistreerd proces dat door een aannemer van Gall & Gall werd begeleid".

Zaterdag 25 augustus was de winkel weer open voor de klanten. Aansluitend aan de winkelverbouwing is ook het Proeflokaal opgefrist met nieuwe meubels, een nieuw verfje, een nieuw plafond en een nieuwe vloer. Als passend cadeau kregen Hilde en Marcel een wijnproeverij van wijnhuis Peter Yealands aangeboden. Op 28 september komt de leverancier zijn drie mooie witte wijnen laten proeven.