• Zandvoort - De bestuurder van een auto is zondagochtend met zijn auto van de weg geraakt in Zandvoort. Rond kwart voor zeven reed de bestuurder over de Brederodestraat, toen het na een wegversmalling mis ging. De auto, met een Frans kenteken, raakte van de weg en belandde via de stoep tegen een muurtje van de oprit naar een garage. Alle 4 de inzittenden raakte door de klap gewond.

    Ambulance, brandweer, politie en een traumahelikopter uit Amsterdam werden opgeroepen om hulp te komen verlenen. Enkele inzittenden moesten door de hulpverleners uit het voertuig worden bevrijdt. De traumahelikopter landde in de omgeving.

    Na de eerste zorg zijn de vier slachtoffers per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto is door de politie aangehouden wegens het veroorzaken van het ongeval.

    De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen. Hierdoor was de Brederodestraat vanaf de Hogeweg afgesloten voor

    Rowin van Diest

Gewonden bij botsing tegen muur

ZANDVOORT De bestuurder van een auto is zondag 12 november met zijn auto van de weg geraakt in Zandvoort. Rond kwart voor zeven reed de bestuurder over de Brederodestraat, toen het na een wegversmalling mis ging. De auto, met een Frans kenteken, raakte van de weg en belandde via de stoep tegen een muurtje van de oprit naar een ondergrondse parkeergarage. Alle vier de inzittenden raakte door de klap gewond. Ambulance, brandweer, politie en een traumahelikopter uit Amsterdam werden opgeroepen om hulp te komen verlenen. Enkele inzittenden moesten door de hulpverleners uit het voertuig worden bevrijd. De traumahelikopter landde in de omgeving.