• Leontine Borsato van de BGL met de cheque met het bedrag.

    Eigen Foto

Inwoner Aerdenhout wint 10.000 euro in BankGiro Loterij

AERDENHOUT Een grote verrassing voor een inwoner uit Aerdenhout. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 10.000 euro gewonnen. De winnares werd onlangs verrast met het goede nieuws.
 De winnares, die anoniem wil blijven, vertelt enthousiast: ,,Wat is dit geweldig! Ik weet meteen wat ik met het geldbedrag ga doen. Rond de kerst gaan we ieder jaar met familie op vakantie. Daar gaan we nu éxtra van genieten samen."
 
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2018 ruim 74,8 miljoen euro verdelen onder 78 culturele organisaties.