• Eigen Foto

Jaarmarkt op Binnenweg en Raadhuisstraat

HEEMSTEDE Ruim driehonderd kramen staan zondag 26 mei uitgestald op de Raadhuisstraat en de Binnenweg tijdens de jaarmarkt. Van 11.00 tot 17.00 uur kan men op de jaarmarkt terecht voor een zeer divers aanbod aan producten.

Een bonte ketting van kramen vult het hart van Heemstede. Vele winkeliers uit het centrum van Heemstede zullen hun producten en aanbiedingen presenteren, aangevuld met zorgvuldig geselecteerde handelaren van buitenaf. Dit staat garant voor een breed aanbod van de meest uiteenlopende artikelen van lekkere hapjes en drankjes tot gereedschap, sieraden, schoenen, kleding en veel meer. Marktmeester Willem van Dam en mede organisator Mariska Kaptein zien persoonlijk toe op de kwaliteit en diversiteit van de Heemsteedse jaarmarkt.

Naast de vele stalletjes, waar het heerlijk neuzen is, is het een feest van zien en gezien worden. Heemstedenaren en bezoekers uit de regio en de wijde omtrek slenteren over de markt of pikken onderweg één van de vele terrasjes die het centrum rijk is om te genieten van een hapje en een drankje.
Natuurlijk is er ook aan de jonge generatie gedacht. De kinderen kunnen weer genieten van de draaimolen en de autootjes op de rondbaan. Kortom: voor elk wat wils en de reis meer dan waard.

Elk jaar trekt deze leuke markt vele duizenden bezoekers. En als het weer ook nog mooi is, is succes verzekerd. Winkelcentrum Heemstede is het hele jaar door leuk om te winkelen maar op deze zondag is het echt een feest. De winkeliers en standhouders verwelkomen de bezoekers graag en laten zich van hun beste kant zien. Parkeergelegenheid is er onder meer op het terrein van de bibliotheek (Eikenlaan), achter het gemeentehuis (Raadhuisplein) en in de parkeergarage van AH (Blekersvaartweg).

Voor nadere informatie: marktheemstede@gmail.com