• Peter Houssart van Kaldi Heemstede

    Ellen Toledo

Kaldi komt met primeur

HEEMSTEDE Peter Houssart en Sonja Houssart zijn zeven jaar geleden gestart met Kaldi Heemstede aan de Binnenweg in Heemstede, een mooie winkel met een uitgebreid assortiment aan koffie en thee producten. In de winkel kan een kopje koffie of thee gedronken worden en buiten is er een terrasje waar het zomers goed toeven is.

Peter Houssart: ,,Binnenkort komt Kaldi Heemstede met een primeur waar ik ontzettend enthousiast over ben en waarvan ik alvast een tipje van de sluier wil oplichten. Kaldi Nederland heeft onlangs het idee geopperd om voor een aantal vestigingen in toonaangevende gemeentes in Nederland een speciale koffie op de markt te brengen, die exclusief voor die betreffende vestiging wordt gebrand. En ik voel me zeer vereerd dat Kaldi Heemstede tot een van de vestigingen behoort die deze exclusieve koffie op de markt gaat brengen". De koffie krijgt een eigen naam met een logo waaruit voor de consument is af te leiden dat de koffie exclusief voor Kaldi Heemstede is gebrand en nergens anders verkrijgbaar is. In het logo wordt een authentiek, herkenbaar plekje van (oud)Heemstede verwerkt. Houssart: ,,De koffiebonen, een zachte en aromatische arabica melange, zijn reeds gebrand maar moeten nog een paar weken rusten voor zij in productie kunnen. De koffie met naam en logo zal dus over circa drie weken officieel onthuld worden. Zodra de datum van de primeur bekend is, zal hierover nadere berichtgeving volgen.

Kaldi heeft dertig vestigingen in Nederland met het hoofdkantoor in Zwolle. Het concept van Kaldi is dat koffie/thee producten die verkocht worden vooraf geproefd kunnen worden. Koffie gezet van bonen naar keuze, een truffel en wat water zorgen voor een perfecte smaakbeleving. Tevens is Kaldi Heemstede een van de twaalf Jura Premium Stores, wat inhoudt dat vrijwel het volledige assortiment Jura espressomachines uit te proberen is.

Kaldi Heemstede, Binnenweg 2, Heemstede www.kaldi.nl