• Archief
  • Eigen Foto
  • Eigen Foto
  • Eigen Foto

Kerstmarkt op de Raadhuisstraat en Binnenweg

HEEMSTEDE In het centrum van Heemstede, op de Raadhuisstraat en Binnenweg, wordt zondag 16 december van 11.00 tot 17.00 uur een kerstmarkt met meer dan zestig kramen gehouden. Naast de kramen is er een kerstman, levende kerststal, een kerstparade en muziek.

Op deze kerstmarkt bieden winkeliers en exclusieve standhouders hun seizoenartikelen en specialiteiten aan. Op diverse marktkramen wordt hete chocolademelk, glühwein en andere drank geschonken. Ook zijn er de nodige kramen voor de lekkere trek. Het merendeel van de winkels aan de Raadhuisstraat en Binnenweg is geopend, dus ook daar kan men terecht voor leuke aanbiedingen en hapjes en drankjes.

Een mobiel (dweil)orkest en een kerstparade, die zich beiden regelmatig verplaatsen door de gehele winkelstraat, moeten voor extra sfeer zorgen. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden. Op het brede deel van de Binnenweg is er een levende Kerststal met Jozef en Maria, het kindeke Jezus, een ezel, een kameel en nog meer dieren.

De rijbaan aan de Raadhuisstraat en Binnenweg tot aan de Cloosterlaan blijft gewoon open. De parkeerplaatsen in dat deel van de straat blijven beschikbaar. Vanaf de Cloosterlaan tot de Oosterlaan is de rijbaan van de noordelijk Binnenweg afgesloten ten behoeve van de markt.