• Ruben en Yvette van Kinki Kappers Heemstede

    Ellen Toledo

Kinki Kappers opent in Heemstede

HEEMSTEDE Zaterdag 3 maart opent Kinki Kappers Heemstede haar deuren op de Binnenweg. Na 3 ½ jaar samen Kinki Kappers Haarlem te draaien hebben Yvette Noordermeer-Lokken en Ruben Stefels de stap genomen om Kinki Kappers Heemstede te openen. ,,Wij geloven dat wij ondanks de vele kapperszaken die in Heemstede gevestigd zijn, een andere beleving brengen met een sterke eigen identiteit. Wij zijn er voor jong en oud, voor basics en extreem, iedereen is welkom", vertelt Ruben.

Yvette en Ruben waren al wat langer op zoek naar een plek om een nieuwe vestiging van Kinki Kappers te openen. Toen zij vernamen dat er een pand leeg stond op de Binnenweg, sprak deze locatie op een gezellig, druk punt van Heemstede ze direct aan en zijn ze anderhalve maand geleden gestart met de verbouwing van het pand. Het interieur wordt iets heel speciaals door het gebruik van opvallende kleuren met als thema theater en circus. Yvette en Ruben zijn nog druk bezig met het afronden van de verbouwing om op zaterdag 3 maart hun splinternieuwe zaak te kunnen openen. Bij Kinki Kappers Heemstede kan iedereen van jong tot oud terecht voor een leuk, eigentijds kapsel, maar ook voor een echt kinki kapsel met extreme kleuren of een uitdagende, extravagante coupe is men bij Kinki Kappers aan het juiste adres.

Met de opening van Kinki Kappers Heemstede zijn er totaal 38 vestigingen van Kinki Kappers in Nederland. Kinki Kappers Heemstede, Binnenweg 3, 023 – 3035980. Een afspraak kan al gemaakt worden via www.kinki.nl