• Archief

Klassieke muziek op College Hageveld

HEEMSTEDE Een najaarstraditie van College Hageveld: een avondvullend concert met klassieke muziek, uitgevoerd door leerlingen en dit keer ook door een aantal muzikale docenten. Voor de twaalfde editie van Glad Marmer Klassiek wordt er op twee avonden een prachtig programma gebracht door leerlingen en medewerkers van de school, in een sfeervolle setting in de aula van Hageveld.

De audities zijn geweest en er is een afwisselend en verrassend programma samengesteld, met deelnemers uit vrijwel alle klassenlagen. De piano is sterk vertegenwoordigd, maar daarnaast zijn de viool, de fluit, de harp en de accordeon te horen. Ook is er ruimte voor klassieke zang en dans. De deelnemers zijn volop aan het oefenen om hun uitvoering te perfectioneren en zij kijken ernaar uit, om na al dat oefenen te laten horen waartoe dat geleid heeft.

KAARTJES De uitvoeringen, op 29 en 30 november zullen plaatsvinden in de aula van College Hageveld, Hageveld 15, Heemstede. De aanvang is 19.30 uur. Kaarten voor de uitvoeringen zijn te reserveren via 023-5100100. Ze kosten 5 euro per stuk, inclusief een pauzeconsumptie.