• Archief

Knutselmiddag in De Molenwerf voor Pasen

HEEMSTEDE In De Molenwerf (Molenwerfslaan 11) vindt iedere woensdag van 13.30 tot 15.00 uur een knutselmiddag voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar plaats. Hier kunnen de kinderen kunstwerken maken van klei, papier, hout en stof, die vaak te maken hebben met de jaargetijden of de feestdagen. Met de paasdagen voor de deur, wordt er woensdag 17 april een paasknutsel gemaakt. De kinderen gaan konijntjes beschilderen, leuk voor op de paastafel. Woensdag 24 april wordt er een verrassing gemaakt voor Moederdag. Deelname aan de knutselmiddag kost 5 euro per keer. Aanmelden kan via 023-5483828.

Paasspelen op de kinderboerderij

HEEMSTEDE Vlak voor de paasdagen, bruist het zaterdag 20 april van 11.00 tot 17.00 uur van de activiteiten op en rond kinderboerderij 't Molentje. Na het succes van de eerste editie vorig jaar, komen er dit jaar meerdere bosfairs in het Groenendaalse bos. De eerst daarvan is zaterdag 20 april. Er kan gestruind worden langs kramen met een divers aanbod, van fashion, planten,kaas en worst tot woonaccessoires. De bosfair is gratis toegankelijk.

Op kinderboerderij 't Molentje kan van 11.00 tot 15.00 uur meegedaan worden aan de Paasspelen. Koekhappen, eierenlopen, sjoelen, stokvangen, steltlopen, blikgooien, tollen, eendjes vangen, het kan allemaal gedaan worden. Voor 3,50 euro kan een strippenkaart gekocht worden. Hiervoor kunnen alle spelletjes gedaan worden, er is een glas limonade, een prijs bij het eendjes vangen en een houten tol. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van 't Molentje.