• Eigen Foto

Livemuziek in centrum Zandvoort

ZANDVOORT In het centrum van Zandvoort vindt zaterdag 30 juni vanaf 20.00 uur het Midzomernachtfestival plaats. Vanaf 20.00 uur hebben diverse horecagelegenheden een podium met livemuziek voor de deur. Deelnemers aan het festival zijn café Larel and Hardy, Yanks Saloon, café Anders, Brasserie Zin, café Fier, grandcafé Neuf, discotheek Chin Chin, Het Wapen van Zandvoort en grandcafé Hotel XL.

Aan het einde van de Haltestraat staat rockcoverband The Band at Seven op het podium met covers van onder andere ZZ Top, Golden Earring en Status Quo. Daarnaast wordt ook opgetreden door Boem! Funkyhouse, een combinatie van een house dj met een funk/jazz improvisatie op saxofoon. Bij café anders en café Fier, ook in de Haltestraat, wordt de stemming erin gebracht door een diversiteit aan artiesten. Wendy Moore, Soca Boy, Saskia Soulfull, Omar de la Reine en de Topper Jaquim.

Zomerse klanken zijn er ook te horen bij Het Wapen van Zandvoort (Gasthuisplein 10). Hier wordt opgetreden door Friction and the Roots Drivers. Heerlijke Reggae, Caraïbische vibes, onweerstaanbare Afrobeats, een ijzersterke band en een charismatische frontman die elk publiek voor zich weet te winnen; kortom Friction vormt samen met zijn Roots Drivers de ultieme feelgoodband. De uit een Ghanees ghetto afkomstige Friction heeft een muziekopleiding in Nederland gevolgd en is door de jaren heen te zien geweest in onder andere X Factor en De Wereld Draait Door en op podia zoals Mundial Festival en de Melkweg.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpaginas van de deelnemers en op de Facebookpagina van Muziekfestival Zandvoort. De optredens zijn gratis bij te wonen.