• Het team van het WeHelpen Informatiepunt Plein 1 (v.l.n.r.): Ada, Wil, Ino, Martin en Lucia.

    Eigen Foto

Start tweede informatiepunt WeHelpen Heemstede

HEEMSTEDE Na het Informatiepunt 'Vrijwilligerspunt Heemstede' in De Luifel start ook 'Plein 1' met een WeHelpen Heemstede Informatiepunt. Inwoners kunnen hier terecht met vragen over WeHelpen Heemstede, een website die mensen bij elkaar brengt, mensen die vrijwillige hulp zoeken of aanbieden. Enthousiaste gastvrouwen en -heren van Plein 1 hebben een WeHelpen training gevolgd en gaan geïnteresseerde Heemstedenaren informeren over WeHelpen. Ook wordt er hulp geboden bij het aanmaken van een account of het formuleren van een hulpvraag of -aanbod.

Het Informatiepunt is te vinden bij de balie in Plein 1 en is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.00 uur, op woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. Het Informatiepunt is te herkennen aan het bordje met het WeHelpen Heemstede logo.

In oktober zal in De Pauwehof een derde informatiepunt opengaan, zodat inwoners dicht bij huis terecht kunnen met vragen over WeHelpen Heemstede. Meer informatie over alle activiteiten van WeHelpen Heemstede is te vinden op de website: heemstede.wehelpen.nl/