• Archief

Meerijden met oldtimerrit Hartekamp

HEEMSTEDE Ook dit jaar organiseert de Hartekamp Groep de traditionele oldtimer rit. De bewoners van de Hartekamp Groep mogen meerijden in een oldtimer. Zondag 25 augustus zijn de mensen van locatie Hartekamp in Heemstede aan de beurt. Voor hen is deze rit hét hoogtepunt van het jaar. De belangstelling hiervoor is dan ook groot.

Om iedereen een plekje in een oldtimer te geven, is de organisatie van de rit op zoek naar enthousiaste oldtimerbezitters die graag helpen om deze dag tot een succes te maken. Er wordt verzameld tussen 11.30 uur en 12.30 uur op locatie Hartekamp (Herenweg 5). De bestuurders van de oldtimers worden ontvangen met een kopje koffie of thee. Dan stappen de cliënten in en wordt rond 13.30 uur in colonne vertrokken onder begeleiding van het Motor Begeleidings Team (MBT).

Wie een oldtimer, of een fraai uitziende 'youngtimer' heeft en de bewoners van de Hartekamp een geweldige dag wil bezorgen, kan zich voor de rit aanmelden via westerink1955@ziggo.nl of bellen met Aart en Petra Westerink: 06-51085602.