• Eigen Foto

Morgen laatste aflevering Typisch Heemstede

HEEMSTEDE De afleveringen van Typisch Heemstede lopen op hun eind. Donderdag 21 maart om 19.15 uur is de laatste aflevering te zien van het programma op NPO 2.  De camera's van het NPO-programma 'Typisch' volgden het dagelijkse leven van de vele verschillende mensen in een dorp of stad. Onlangs volgden zij het wel en wee van enkele inwoners van Heemstede. Typisch Heemstede was vanaf 4 maart drie weken lang te zien, van maandag tot en met donderdag.

AFLEVERINGEN In de laatste aflevering doet Niels mee aan de snerttocht met zijn roeiteam. Arno van de boekwinkel wil graag uitbreiden en heeft gehoord dat het winkelpand naast hem vrijkomt. Mohamed krijgt eindelijk de uitslag van het inburgeringsexamen. Hij doet ontzettend z'n best om een baan te vinden. En de drie weduwen, die elkaar elke dag treffen op een terras aan Binnenweg, laten zich nog een lekker glaasje witte wijn inschenken.

In de een-na-laatste aflevering vanavond, wil Nick zelf een huis bouwen op een recreatiepark omdat het lastig en duur is om zelf aan woonruimte te komen in Heemstede. De broers van Van Eeghen zijn op zoek naar manieren om geld te verdienen voor het onderhoud van buitenplaats Berkenrode. En au pair Firsty gaan in haar vrije weekend met haar Indonesische vriendinnen naar Amsterdam.

KIJKCIJFERS Volgens cijfers van Kijkonderzoek kijken er gemiddeld genomen 400.00 tot 500.00 mensen naar Typisch Heemstede.

De afleveringen van Typisch Heemstede zijn terug te kijken via NPO Start.