• Het jubileumjaar van St. Michaël werd in september geopend.

    Ellen Toledo

Harmonie St. Michaël viert jubileum

HEEMSTEDE Harmonie St. Michaël bestaat 110 jaar en dat vieren ze met een bijzondere jubileumvoorstelling die gehouden wordt op zaterdagavond 12 oktober in Wij de Luifel om 20.00 uur in samenwerking met Stichting UnScene. Het publiek wordt meegenomen in de geschiedenis van Heemstede en St. Michaël. In een hoog tempo volgen muziek, video's en foto's elkaar op en lichten een tipje van de sluier van de 110-jarige historie.

wDit alles in het jasje van "de slimste mens" van Heemstede. Drie bekende Heemstedenaren nemen het tegen elkaar op om deze titel te bemachtigen, wat weten zij van Heemstede en St. Michaël. Het publiek kan met hun smartphone mee doen. "Eeuwige roem ligt in het verschiet als u meer weet dan de andere bezoekers", aldus de organisatie.

Uiteraard zal het orkest tijdens de voorstelling prachtige muziek ten gehore brengen onder leiding van dirigent John Brouwer. De voorstelling start om 20.00 uur. Meer informatie en kaarten in voorverkoop (12,50 euro) kijk op: stmichael-heemstede.nl of bericht het secretariaat voor een reservering. Betaling kan dan op de dag zelf. Kaarten bij de kassa kosten 15 euro, maar bezoekers lopen dan wel het risico dat de kaarten uitverkocht zijn.

 De voorstelling start om 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur. Er is geen pauze, maar na de voorstelling wordt er het glas geheven.