• Ouboter keert met haar nieuwe programma terug in het theater.

    Eigen Foto

Try-out van Maaike Ouboter in De Luifel

HEEMSTEDE Maaike Ouboter beleefde eind mei 2013 in Nederland en Vlaanderen een stormachtige doorbraak toen ze meedeed aan het televisieprogramma 'De beste singer-songwriter van Nederland'. Ze trad op met het nummer 'Dat ik je mis', een liedje geïnspireerd op de dood van haar ouders. Het nummer werd gelijk na het televisie-optreden uitgebracht en werd een enorme hit. Het zorgde ervoor dat Ouboter in een keer een bekende Nederlander werd. Vrijdag 4 oktober treedt ze vanaf 20.15 uur op in De Luifel (Herenweg 96).

Ouboter keert met haar nieuwe programma terug in het theater. Dit keer alleen, terug naar de kern, terug naar waar ze vandaan komt. Met liedjes en verhalen over loslaten, vasthouden, over hoe alles verandert en "jij toch altijd jij blijft", wie dat dan ook mag zijn. Met ontwapenende anekdotes en verhalen, bekende liedjes en nog niet eerder gespeeld materiaal komt Ouboter in dit nieuwe theaterconcert als nooit tevoren zo dicht tot haar publiek. Ze neemt haar publiek mee in haar wereld, wijst op details die we eerder niet zagen en laat de aanwezigen opnieuw naar de dingen kijken.

Na het overweldigende succes van 'Dat Ik Je Mis' met ruim 12 miljoen Spotify-streams en 20 miljoen YouTube-views, succesvolle tours en twee prachtige albums blijft Maaike Ouboter een van de meest interessante Nederlandstalige zangeressen die het theaterpodium meer dan verdient.

Kaarten voor de voorstelling zijn voor 21 euro verkrijgbaar via www.podiaheemstede.nl/