• Eigen Foto

Nominaties voor vrijwilligersprijs nog welkom

HEEMSTEDE In Heemstede zijn veel vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties actief, die samen veel werk verzetten. Tijdens het jaarlijkse Vrijwilligersfeest wordt hier extra aandacht aan besteed met de uitreiking van de Vrijwilligersprijs 2018 met het thema de 'Flexibele Vrijwilliger'. Het feest is woensdag 21 november van 19.30 tot 21.30 uur in de Burgerzaal van het Raadhuis (Raadhuisplein 1)

De Gemeente Heemstede wil hardwerkende vrijwilligers graag in het zonnetje zetten en roept verenigingen op hun meest flexibele vrijwilligers te nomineren voor de vrijwilligersprijs. Iedere nominatie komt voor beoordeling in aanmerking, zolang het vrijwilligerswerk in Heemstede plaatsvindt of ten behoeve van Heemsteeds vrijwilligerswerk is. Nominaties dienen voor 5 november gedaan te zijn. Een nominatieformulier kan opgevraagd worden bij José van Duin via jvanduin@wijheemstede.nl.

De genomineerden en de winnaar worden bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest van de gemeente Heemstede.